Twitch Napisano 15 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2012 Dobra jedna strona gąsek zrobiona... teraz pozostaje tylko dokończyć drugą i wszystko racjonalnie obłocić. Wydaje mi się że efekt jest pozytywny... choć i tak nadal jest problem z robieniem zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 15 Sierpnia 2012 Share Napisano 15 Sierpnia 2012 Witam. Janusz nie wiem po cy robiłeś przetarcia metalizerem na friulach. Przecież wystarczy przelecieć gąski po nałożeniu błota papierem ściernym i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Świetnie wygląda ta rdza na gąskach Janusz. Teraz daj pigmenty i będzie super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 11 Września 2012 Autor Share Napisano 11 Września 2012 Witam Model leci na sprzedaż... nie będzie końca ponieważ nie mam sił go zrobić wiedząc że tak czy siak poleci do innego właściciela... Jeśli ktoś byłby zainteresowany to proszę pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 11 Września 2012 Share Napisano 11 Września 2012 Ten imageshack... No szkoda, że nie widzę ostatnich zdjęć. U mnie śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi