Twitch Napisano 15 Sierpnia 2012 Autor Napisano 15 Sierpnia 2012 Dobra jedna strona gąsek zrobiona... teraz pozostaje tylko dokończyć drugą i wszystko racjonalnie obłocić. Wydaje mi się że efekt jest pozytywny... choć i tak nadal jest problem z robieniem zdjęć. Cytuj
Is-7 Napisano 15 Sierpnia 2012 Napisano 15 Sierpnia 2012 Witam. Janusz nie wiem po cy robiłeś przetarcia metalizerem na friulach. Przecież wystarczy przelecieć gąski po nałożeniu błota papierem ściernym i gotowe. Cytuj
Michał96 Napisano 16 Sierpnia 2012 Napisano 16 Sierpnia 2012 Świetnie wygląda ta rdza na gąskach Janusz. Teraz daj pigmenty i będzie super . Cytuj
Twitch Napisano 11 Września 2012 Autor Napisano 11 Września 2012 Witam Model leci na sprzedaż... nie będzie końca ponieważ nie mam sił go zrobić wiedząc że tak czy siak poleci do innego właściciela... Jeśli ktoś byłby zainteresowany to proszę pisać... Cytuj
Konrad C Napisano 11 Września 2012 Napisano 11 Września 2012 Ten imageshack... No szkoda, że nie widzę ostatnich zdjęć. U mnie śmiga. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi