Michalw Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Witam. Model już zaczęty jakiś czas temu, po namowie Grzesia wrzucam relację. Kilka fotek z tego co już zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Super. Bardzo mi się podoba drewno, a szczególnie zabrudzenia pod linią wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Jest jakaś dziwna dysproporcja pomiędzy wielkością schodni(czy jak tam się nazywają te drabinko-schody) a działami. Albo jedno za duże, albo drugie za małe. A model imponujący. Nie wiedziałem, że to taki kawał plastiku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 model ładny ale szczeliny to mogłeś poszpachlować bo strasznie w oczy się rzucają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2012 Szczeliny swoją drogą . A co do schodów i armat to masz 100% rację, ale robię go prosto z pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Podgladam z zainteresowaniem. Czy to z przodu to liny kotwiczne? W oryginale byly liny, czy lancuchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2012 Z tego co wiem łańcuchy weszły dużo później ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 29 Czerwca 2012 Share Napisano 29 Czerwca 2012 Oglądam z ciekawością, jako nałogowy czytelnik Forestera i Parkinsona. Talie do dział planujesz dorobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 29 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2012 Michal_G są w zestawie, jeszcze nie zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudypiotrek7 Napisano 30 Czerwca 2012 Share Napisano 30 Czerwca 2012 Świetne malowanie. Podglądam z zaciekawieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi