JaCkyL Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Heloł Tak się rozpędziłem z wykańczaniem, że razem z Kurogane wykończyłem drugi dawno temu rozgrzebany projekt - Scammel Tank Transporter ze stareńkiego zestawu Airfxa, podobno 1:72 ;) . Naruszony model dostałem od Rinocerosa (pozdrawiam!) więc wypadało go skończyć. Dokupiłem do zestawu Vallentine Mk. I z Itallerki. Nie siliłem się na jakieś wielkie przeróbki, dodane tylko druciane uchwyty i łańcuch. Oba modele malowane różnymi farbami akrylowymi. Podstawka to płyta mdf, "gleba" to okruchy z płyty regips, taka niby pustynia Zapraszam do oglądania. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dombeer Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 a tu jeszcze lepiej. Tego też weź na LKMD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Jacuś a wracaj ty do kartonów co. Co mi tu będzie konkurencję robił :) ŚWIETNY DLA MNIE I JUŻ. Jacek co ci mogę podpowiedzieć to przetrzyj te łańcuchy srebrnym metalizerem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Bardzo fajnie wyszło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Bardzo fajny i efektownie wykonany projekt. Oddaje klimat i daje radość z oglądania Pozdrawiam Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Bardzo mi się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARTH Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Ciekawy temat i super wykonanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kub Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Ładne pojazdy szczególnie biorąc pod uwagę zestawy wyjściowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 Na pierwszy rzut oka rewelacja. Jednak posiada dwa błędy, wiszące tylne koło oraz brak slabów po kołach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinoceros Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 Wiedziałem, że coś ciekawego z tego wyniknie. Ale to trening czyni mistrza! Cieszę się, że działasz w plastikach... I coraz lepiej Ci to wychodzi Pozdrawiam i życzę sukcesów! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 A ja się nie cieszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Nieźle to wygląda. Ba! Cudownie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts