JaCkyL Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Heloł Tak się rozpędziłem z wykańczaniem, że razem z Kurogane wykończyłem drugi dawno temu rozgrzebany projekt - Scammel Tank Transporter ze stareńkiego zestawu Airfxa, podobno 1:72 ;) . Naruszony model dostałem od Rinocerosa (pozdrawiam!) więc wypadało go skończyć. Dokupiłem do zestawu Vallentine Mk. I z Itallerki. Nie siliłem się na jakieś wielkie przeróbki, dodane tylko druciane uchwyty i łańcuch. Oba modele malowane różnymi farbami akrylowymi. Podstawka to płyta mdf, "gleba" to okruchy z płyty regips, taka niby pustynia Zapraszam do oglądania. Pozdrawiam Cytuj
imek46 Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Jacuś a wracaj ty do kartonów co. Co mi tu będzie konkurencję robił :) ŚWIETNY DLA MNIE I JUŻ. Jacek co ci mogę podpowiedzieć to przetrzyj te łańcuchy srebrnym metalizerem. Cytuj
kornik_69 Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Bardzo fajny i efektownie wykonany projekt. Oddaje klimat i daje radość z oglądania Pozdrawiam Kornik Cytuj
kub Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Ładne pojazdy szczególnie biorąc pod uwagę zestawy wyjściowe. Cytuj
skala72 Napisano 6 Lipca 2012 Napisano 6 Lipca 2012 Na pierwszy rzut oka rewelacja. Jednak posiada dwa błędy, wiszące tylne koło oraz brak slabów po kołach. Cytuj
rhinoceros Napisano 6 Lipca 2012 Napisano 6 Lipca 2012 Wiedziałem, że coś ciekawego z tego wyniknie. Ale to trening czyni mistrza! Cieszę się, że działasz w plastikach... I coraz lepiej Ci to wychodzi Pozdrawiam i życzę sukcesów! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi