JaCkyL Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Heloł Tak się rozpędziłem z wykańczaniem, że razem z Kurogane wykończyłem drugi dawno temu rozgrzebany projekt - Scammel Tank Transporter ze stareńkiego zestawu Airfxa, podobno 1:72 ;) . Naruszony model dostałem od Rinocerosa (pozdrawiam!) więc wypadało go skończyć. Dokupiłem do zestawu Vallentine Mk. I z Itallerki. Nie siliłem się na jakieś wielkie przeróbki, dodane tylko druciane uchwyty i łańcuch. Oba modele malowane różnymi farbami akrylowymi. Podstawka to płyta mdf, "gleba" to okruchy z płyty regips, taka niby pustynia Zapraszam do oglądania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dombeer Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 a tu jeszcze lepiej. Tego też weź na LKMD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Jacuś a wracaj ty do kartonów co. Co mi tu będzie konkurencję robił :) ŚWIETNY DLA MNIE I JUŻ. Jacek co ci mogę podpowiedzieć to przetrzyj te łańcuchy srebrnym metalizerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Bardzo fajnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Bardzo fajny i efektownie wykonany projekt. Oddaje klimat i daje radość z oglądania Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Ciekawy temat i super wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Ładne pojazdy szczególnie biorąc pod uwagę zestawy wyjściowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Na pierwszy rzut oka rewelacja. Jednak posiada dwa błędy, wiszące tylne koło oraz brak slabów po kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Wiedziałem, że coś ciekawego z tego wyniknie. Ale to trening czyni mistrza! Cieszę się, że działasz w plastikach... I coraz lepiej Ci to wychodzi Pozdrawiam i życzę sukcesów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 A ja się nie cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Nieźle to wygląda. Ba! Cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi