Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zowu pomyłka Michał . No to podobnie jak w t-70, czyli warto kupić .

• Odpowiedzi 61
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Grzesiek składalność jest dobra.

Widzę,że moje ciągłe pytania odbijają się na twoim zdrowiu . Muszę przestać Cię zadręczać.

Model jak zawsze super.

Napisano

Haha dokładnie Grzesiek, u mnie tak samo, będziemy za to musieli opłacić lekarza Piotra .

Napisano

T-80 wygląda super, ta jego wieża kojarzy mi się z jakimś ,,brytolem" .

Napisano

Nie rozumiem tylko jednej rzeczy. Wątek o suczce, a zdjęcia teciaka. Proszę Cię Piotruś daj mu osobny wątek, bo potem tych perełek na forum znaleźć nie można.

Ładnie wycieniowany.

Napisano

Dzięki Krzysiek.

Szkoda zakładać osobny wątek tym bardziej,że wyszła mi z modelu hybryda T-80 produkowanego w zakładach GAZ i Zakładach nr 40.

Powinienem był przerobić właz na wieży oraz jarzmo armatki.Niestety jak to zwykle bywa za późno dotarłem do fotki.

beztytuunrg.png

By pankot13 at 2012-08-19

Napisano

Hehe no w sumie duże nie jest, a ja się znowu powtórzę-czekam na SU .

Napisano
Dzięki Krzysiek.

Szkoda zakładać osobny wątek tym bardziej,że wyszła mi z modelu hybryda T-80 produkowanego w zakładach GAZ i Zakładach nr 40.

Powinienem był przerobić właz na wieży oraz jarzmo armatki.Niestety jak to zwykle bywa za późno dotarłem do fotki.

beztytuunrg.png

By pankot13 at 2012-08-19

mogłeś go zrobic z pudła korygując tylko spawy na wannie i zawiasy i zapięcia na skrzynkach narzędziowych

też takiego popełniłem-fota taka sobie a model po nałożeniu clera green tamki

IMG_1903-2.jpg

malowanie zacne ciekawe jak wyciągniesz to dalej? może jeszcze rozjaśnij detale?

pozdr Sławek

Napisano

Dlatego chciałem zrobić pojazd z fabryki GAZ-a bo nie podobają mi sie te wszystkie uchwyty na wannie i wieży.A spawy są tylko trochę delikatniejsze u mnie.

Fajnie Ci wyszedł twój T-80 Sławek.