Michał96 Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Zowu pomyłka Michał . No to podobnie jak w t-70, czyli warto kupić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Sry Michał już poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Grzesiek składalność jest dobra. Widzę,że moje ciągłe pytania odbijają się na twoim zdrowiu . Muszę przestać Cię zadręczać. Model jak zawsze super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Haha dokładnie Grzesiek, u mnie tak samo, będziemy za to musieli opłacić lekarza Piotra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Trochę się już gubię w tych wielotematycznych relacjach. Kiedy malujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Jeszcze trochę Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2012 T-80 dostał kolor bazowy. Teraz idzie do pudła w oczekiwaniu na pracujące gąski,które MiniArt zastosował w swoim ciągniku Ya-12. Mają odzielnie pojawić się w sprzedaży. http://miniart-models.com/Images/ModelKits/news_35146.jpg Na warsztat wraca SU-85M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 To czekam na jakieś postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 To czekam na jakieś postępy. Piotrek ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 T-80 jest genialny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Faaajny ten zielony Co to za kolor? SU też nabiera charakteru Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Kamil to Vallejo MC 096 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 T-80 wygląda super, ta jego wieża kojarzy mi się z jakimś ,,brytolem" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Bo kolor podobny do brytyjskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 No może to też, ale sam kształt wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 19 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Drobna cieniowanie; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Nie rozumiem tylko jednej rzeczy. Wątek o suczce, a zdjęcia teciaka. Proszę Cię Piotruś daj mu osobny wątek, bo potem tych perełek na forum znaleźć nie można. Ładnie wycieniowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 19 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Dzięki Krzysiek. Szkoda zakładać osobny wątek tym bardziej,że wyszła mi z modelu hybryda T-80 produkowanego w zakładach GAZ i Zakładach nr 40. Powinienem był przerobić właz na wieży oraz jarzmo armatki.Niestety jak to zwykle bywa za późno dotarłem do fotki. By pankot13 at 2012-08-19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Świetne cieniowanie, a może skusisz się na CM ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 19 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Świetne cieniowanie, a może skusisz się na CM ? Za małe to wszystko jest na większą zabawę Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Hehe no w sumie duże nie jest, a ja się znowu powtórzę-czekam na SU . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Dzięki Krzysiek.Szkoda zakładać osobny wątek tym bardziej,że wyszła mi z modelu hybryda T-80 produkowanego w zakładach GAZ i Zakładach nr 40. Powinienem był przerobić właz na wieży oraz jarzmo armatki.Niestety jak to zwykle bywa za późno dotarłem do fotki. By pankot13 at 2012-08-19 mogłeś go zrobic z pudła korygując tylko spawy na wannie i zawiasy i zapięcia na skrzynkach narzędziowych też takiego popełniłem-fota taka sobie a model po nałożeniu clera green tamki malowanie zacne ciekawe jak wyciągniesz to dalej? może jeszcze rozjaśnij detale? pozdr Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 20 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Dlatego chciałem zrobić pojazd z fabryki GAZ-a bo nie podobają mi sie te wszystkie uchwyty na wannie i wieży.A spawy są tylko trochę delikatniejsze u mnie. Fajnie Ci wyszedł twój T-80 Sławek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi