imt Napisano 10 Kwietnia 2006 Share Napisano 10 Kwietnia 2006 Właśnie do mnie dotarł. W zasadzie wszystkie artykuły są ciekawe. Nawet, gdy wydawało mi się, że coś znam to po wnikliwej lekturze okazało się nie do końca. I jest artykuł naszego Kolegi. Nic się nie pochwalił. A jest, czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kmiecik Napisano 10 Kwietnia 2006 Share Napisano 10 Kwietnia 2006 o którym poradniku piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 10 Kwietnia 2006 Share Napisano 10 Kwietnia 2006 Osobiście stawiam na drugą część lotniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 10 Kwietnia 2006 Share Napisano 10 Kwietnia 2006 moze jakas fotka okladki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 10 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Kwietnia 2006 Share Napisano 10 Kwietnia 2006 Właśnie do mnie dotarł. W zasadzie wszystkie artykuły są ciekawe. Nawet, gdy wydawało mi się, że coś znam to po wnikliwej lekturze okazało się nie do końca. I jest artykuł naszego Kolegi. Nic się nie pochwalił. A jest, czym. Którego kolegi i o czym jest ten artykół czy jest tam coś o pojazdach cywilnych i gdzie go można kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 10 Kwietnia 2006 Share Napisano 10 Kwietnia 2006 po okladce wnioskuje ze wszystk odotyczace lotnictwa ale niektore elementy mozna zastosowac w pojazdach wojskowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Kwietnia 2006 Share Napisano 10 Kwietnia 2006 Niedawno rozmawiałem z Pawełem Grochowskim. Mówił mi że ma zamiar napisać coś na temat trucków, więc miałem nadzieję że coś tam będzie na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 10 Kwietnia 2006 Share Napisano 10 Kwietnia 2006 IMT powiesz nam co jest w srodku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 10 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2006 skan spisu treści. Poradnik dotyczy lotnictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 10 Kwietnia 2006 Share Napisano 10 Kwietnia 2006 no......teraz to nas oswieciles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 11 Kwietnia 2006 Share Napisano 11 Kwietnia 2006 Gdzie mozna kupic ta gazete? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 11 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2006 swoją nabyłem na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 11 Kwietnia 2006 Share Napisano 11 Kwietnia 2006 Następny numer ma być o dioramach lądowych. A tak wogóle to ma to być regularnie ukazujące sie czasopismo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 11 Kwietnia 2006 Share Napisano 11 Kwietnia 2006 to nastepny to cos dla mnie musze sie rozgladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi