imt Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 Właśnie do mnie dotarł. W zasadzie wszystkie artykuły są ciekawe. Nawet, gdy wydawało mi się, że coś znam to po wnikliwej lekturze okazało się nie do końca. I jest artykuł naszego Kolegi. Nic się nie pochwalił. A jest, czym. Cytuj
gulus Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 Osobiście stawiam na drugą część lotniczego. Cytuj
tornado Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 Właśnie do mnie dotarł. W zasadzie wszystkie artykuły są ciekawe. Nawet, gdy wydawało mi się, że coś znam to po wnikliwej lekturze okazało się nie do końca. I jest artykuł naszego Kolegi. Nic się nie pochwalił. A jest, czym. Którego kolegi i o czym jest ten artykół czy jest tam coś o pojazdach cywilnych i gdzie go można kupic Cytuj
ShaDow FoX Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 po okladce wnioskuje ze wszystk odotyczace lotnictwa ale niektore elementy mozna zastosowac w pojazdach wojskowych Cytuj
tornado Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 Niedawno rozmawiałem z Pawełem Grochowskim. Mówił mi że ma zamiar napisać coś na temat trucków, więc miałem nadzieję że coś tam będzie na ten temat Cytuj
ShaDow FoX Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 IMT powiesz nam co jest w srodku ?? Cytuj
imt Napisano 10 Kwietnia 2006 Autor Napisano 10 Kwietnia 2006 skan spisu treści. Poradnik dotyczy lotnictwa. Cytuj
ergie Napisano 11 Kwietnia 2006 Napisano 11 Kwietnia 2006 Następny numer ma być o dioramach lądowych. A tak wogóle to ma to być regularnie ukazujące sie czasopismo. Cytuj
ShaDow FoX Napisano 11 Kwietnia 2006 Napisano 11 Kwietnia 2006 to nastepny to cos dla mnie musze sie rozgladac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi