karambolis8 Napisano 3 Października 2012 Share Napisano 3 Października 2012 Mam mieszane uczucia. Z jednej strony eksperyment ciekawy. Trochę się jednak błyszczy jak na tak wybrudzony czołg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 3 Października 2012 Share Napisano 3 Października 2012 Zgadzam się z przedmówcą... Wygląda bardzo fajnie ale za bardzo się świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Witam, jak powiedział kolega trochę powyżej... mam mieszane uczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Października 2012 Autor Share Napisano 21 Października 2012 Ok posłucham się waszych opinii i na koniec dostanie mat Powoli zacząłem robić podstawkę, mała zwykła bez fajerwerków, na razie kształty wykonane z gliny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Podstawka o wiele za mała. Co do czołgu to dalej jestem przekonany, że w prawdziwym malowaniu był by lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Października 2012 Autor Share Napisano 21 Października 2012 Lubię małe podstawki Coś mi glina nie chce na razie schnąć a to już drugi dzień. Tak to iskra, sąsiad buduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Popieram przedpisaczy w sprawie podstawki ..a ta opona od Jelcza w jakim celu się dyndoli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Października 2012 Autor Share Napisano 21 Października 2012 Dookładnie ta opona dla szwagra Jeżeli podstawka nie podchodzi to z niej w ogóle zrezygnuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Października 2012 Autor Share Napisano 22 Października 2012 Zdążyłem cyknąć jedną fotkę, jutro galeria: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 No kurde, prezentuje się świetnie ! Poza tym bardzo dobre zdjęcie, wygląda jak prawdziwy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 To czekam na tę galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 Zapowiada się świetnie dawaj tą galerję! p.s Chyba nabrałem Twojego nawyku bo ostatnio nie mogę skończyć ani jednego modelu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Października 2012 Autor Share Napisano 23 Października 2012 Zapowiada się świetnie dawaj tą galerję! p.s Chyba nabrałem Twojego nawyku bo ostatnio nie mogę skończyć ani jednego modelu :P To zły nawyk!! GALERIA: viewtopic.php?f=68&t=35141 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi