Grzesko Napisano 18 Lutego 2013 Autor Share Napisano 18 Lutego 2013 no to zaś przeróbka antenki dotniemy i pomalujemy a resztę po mału do przodu z posmarowankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesko Napisano 3 Listopada 2013 Autor Share Napisano 3 Listopada 2013 Witam ponownie. Po dłuższym czasie powróciłem do mojego Mi-24. Poprawiłem kilka szczegółów, które mi napomkneliście. A o to efekty dalszych prac: Założyłem osłony , , , , , poprawiłem Antene IF , Szkiełko w Aparacie fotograficznym zrobiłem z clearfix, , , Założone drzwi boczne oraz zamontowany siłownik i linki , To narazie wszystko dalsze prace stopniowo powoli bedą się posówały. Powiem szczerze to jedyny model, który wykonuje tak długo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 -SUPER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesko Napisano 10 Listopada 2013 Autor Share Napisano 10 Listopada 2013 Witam ponownie. podrzucam kolejne zdjęcia mojego mila. Powoli będę go kończył aby zrobić galerię. Założony wirnik tylny , , Założyłem skrzydła, drzwi boczne , , , Na chwilę obecną kończe wirnik nośny i będę robił podstawkę. W między czasie będę jescze wykańczał te elementy, które wymagaja kosmetyki, a także założę zatyczki na wyloty silników. Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesko Napisano 11 Listopada 2013 Autor Share Napisano 11 Listopada 2013 Witaj Adamie. Tak no nie było musiałem sobie odpuścić modele na okres letni, wiele innych rzeczy się nagromadziło. Ale wracając do tematu to jeśli dobrze pójdzie to za pare dni będę miał juz koniec mila. Dzis będe walczył z podstawką, postaram się później podrzucić następne fotki. Widzę Adam, że tez zabrałeś się za poczynania z milem Gratuluje obserwuje wątek i też jestem wielki podziwu Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesko Napisano 11 Listopada 2013 Autor Share Napisano 11 Listopada 2013 Witam ponownie Przedstawiam zdjęcia prawie ostatecznej wersji mojego wytworu. Brakuje podstawki, która robię i małych szczegółów nie wpływających na ostateczny wygląd. Do galerii trafi razem z podstawką. A oto i on: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Model jest delikatnie przybrudzony, nie paćkałem go bo uznałem, że nie wszystkie są brudne od spalin a jesli stoi na płycie lotniska to zapewne jest poczyszczony. Zdjęcia wykonywane przy słabym swietle. Do galerii się postaram o dużo lepsze Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesko Napisano 21 Listopada 2013 Autor Share Napisano 21 Listopada 2013 Witam wszystkich. Przedstawiam ostatnie zdjęcia z Warsztatu Mojego Mi-24W z podstawką. Podstawka zrobiona w sposób typowy bardzo delikatnie bez żadnych wyskoków. , , , , , Nastepne zdjęcia juz będą w dodane do galerii. Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 ...klimacik extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dak3000 Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 SZACUN!!! żona chyba mi nie wybaczyła poświęconego czasu dla takiego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Grzesko ma naprawdę baaaaaardzo wyrozumiałą żonę, nieprawdaż Grzesiu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesko Napisano 22 Listopada 2013 Autor Share Napisano 22 Listopada 2013 Witam Witam Adaś dzięki za zwrócenie uwagi, że ja nie wpadłem na to, a tak sie zastanawiałem co mi tu jeszcze brakuje Juz poprawione i zrobione tu_es - Oj tak bardzo wyrozumiała No ale coś za coś Czyż nie tu_es ?? Dziękuje za miłę i życzliwe opinie W przyszłym tygodniu postaram się zrobic galerię narazie kończe przenosiny warsztatu fizycznego w nowe miejsce do mojego - naszego Hobby Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Grzesiu, przenosiny warsztatu? Chyba bunkra anty-małżeńskiego Widziałem na żywo, to się nazywa mieć pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 24 Listopada 2013 Share Napisano 24 Listopada 2013 Widziałem na żywo. Podoba się Przydało by się lekkie ugięcie łopat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesko Napisano 24 Listopada 2013 Autor Share Napisano 24 Listopada 2013 Witam ponownie. Widziałem na żywo. Podoba się Przydało by się lekkie ugięcie łopat. Dziękuje za pochwałe. Można by było jeszcze wiele zmienić poprawić lecz czasu by zabrakło. A w kolejce następne modele czekaja Co by Się nie chwalić taka mała skromna Fotka : , Szczególne podziękowania dla qalimar , oraz dla Pepsi_Adam jak i wszystkich którzy przyczynili się w pomocy powstania tego modelu. Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 25 Listopada 2013 Share Napisano 25 Listopada 2013 Również gratulacje, abyś dalej miał takie samozaparcie P.S. Byłem, widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 25 Listopada 2013 Share Napisano 25 Listopada 2013 Na konkurs w Gdańsku przybyłem, Mila zobaczyłem, szczękę zbierałem oglądając go na żywo cudo i zasużona nagroda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesko Napisano 17 Marca 2015 Autor Share Napisano 17 Marca 2015 Zapraszam do Galerii viewtopic.php?f=64&t=48252 Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi