jacek172 Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 Fantastyczny model! Genialny ! Planujesz jakąś dioramkę do niego? Kawałek płyty lotniskowej z sprzętem do obsługi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Nie no super!! Ładniejszy niż oryginał. Po prostu perfekcyjny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 9 Września 2012 Autor Share Napisano 9 Września 2012 Witam wszystkich. Jeszcze raz dzięki za pozytywne opinie. Planujesz jakąś dioramkę do niego? Kawałek płyty lotniskowej z sprzętem do obsługi ? Tak, w planach jest wykonanie kawałków płaszczyzn betonowych, tak aby w pozostałej części lustra można było zobaczyć radar i silniki. Ponadto mam pomysł na wykonanie zaznaczonego urządzenia z poniższego zestawu Hasegawy... ... wmontowując w reflektory małe diody świecące na biało. Urządzenie ustawię tak aby oświetlało wnętrze ładowni. Swoją drogą bardzo jestem ciekaw, co teraz dasz na warsztat Mikołaju obecnie dla rozrywki tak na szybko Bf-109E4/7 Trop 1:48 ale w poczekalni An-26 1:72 - plany podobne jak z C-130. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 O, to fajnie. Rozrywka swoją drogą, ale poczekalnia to jest to. Mam nadzieję, że przewidziałeś, iż dla zachowania konsekwencji następny będzie musiał być An-12... Masz Rodena zakitranego gdzieś po szafach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 10 Września 2012 Autor Share Napisano 10 Września 2012 An-12 jeszcze nie mam - może kiedyś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dmitruk Napisano 18 Września 2012 Share Napisano 18 Września 2012 Nie dojrzałem go wcześniej, ale lepiej późno niż wcale. Wyśmienity model, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 18 Września 2012 Share Napisano 18 Września 2012 Też się zgapiłem Co tu pisać...tylko bym powtarzał co napisali wcześniej. Bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi