KrzychuP Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Kurcze jakie jest tam to działko wiem że 20mm ale typ ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Chyba raczej 3,7 cm działko a nie 20 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Racja to w takim razie którą metalową lufkę polecacie bo już nie wiem sam,a potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 23 Września 2012 Autor Share Napisano 23 Września 2012 Dzięki koledzy za zainteresowanie i doping . Skleiłem wczoraj wieczorem wszystko do kupy i prysnąłem czarnym na nitach i załamaniach ale wyszła mi kaszka i trzeba szlifować jak to ogarnę to myślę iż już z górki . Lufkę kupiłem z RB 3.7 cm Flak 37 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Najlepszych zawsze milo podgladnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 25 Września 2012 Autor Share Napisano 25 Września 2012 Tremac Najlepszych zawsze milo podglądnąć ,Niech mnie kolega nie zapesza ja byłem jestem i będę w średniej wadze .To jest tak strat nie było tonę wysiano tonę zebrano . Model jest praktycznie pomalowany w docelowy, kolorze . Jak złożę resztę i pomaluję to pokażę . Zmieniłem siatkę na sztachety i jak zrobię postępy to się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 26 Września 2012 Share Napisano 26 Września 2012 Ja tylko Mirku jestem wielbicielem twojej tworczosci Zawsze robisz ladne modele no chyba ze to tylko tak do forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 26 Września 2012 Share Napisano 26 Września 2012 Będziesz dawał filtry? Bardzo ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Września 2012 Share Napisano 26 Września 2012 Jest dobrze, jedziesz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 26 Września 2012 Autor Share Napisano 26 Września 2012 Dzięki koledzy . Tremac dzięki jeszcze raz ja w zasadzie robię modele tylko na forum . GrzesiekW cała zabawa polega właśnie na płukankach i filtrach . Rafale dzięki Jutro jak ogarnę malowanie pędzelkiem to położę sido i kalki postaram się też wrzucić ze dwie fotki jak to wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 Nie mogę już się doczekać końca,choć pracy jeszcze troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 18 Października 2012 Autor Share Napisano 18 Października 2012 Witam , pracy jeszcze po uszy ale może zdążę na Lublin . Prace olejne praktycznie zakończone ,została jeszcze przecierka działka oraz trochę pasteli i pigmentów . Jak zwykle wszelkie uwagi i opinie mile widziane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Nie mam pytań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Kurde, ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 z zachwytu... piękna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Witam.Jak wspomniałeś wcześniej malutkie prace brudzące,to za dwa dni znajdziesz się w Lublinie.Gratuluję ładnego modeliku i zdobycia nagrody-należy się.Powodzonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 19 Października 2012 Share Napisano 19 Października 2012 Genialnie wykonany i nic już nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 19 Października 2012 Share Napisano 19 Października 2012 Bardzo ładnie wykonany model. Trochę żałuje, że nie zdecydowałeś się na bardziej efektowne kamo ale to Twoja decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2012 Prace zakończone , zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi