GIUSEPPE Napisano 7 Listopada 2012 Autor Share Napisano 7 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 Co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 Uchwyty do holowania Kociaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Ciekawe Od tyłu? Nigdy nie widziałem takiej fotki. Może ktoś ma w swoich zasobach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Uchwyty do holowania Kociaka Dokładnie - uchwyty te służą do przemieszczania maszyny po pokładzie lub lotnisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Dzięki Zawsze zastanawiałem się, do czego te wypustki służą. W 1/72 wygląda to jednak jak jeden kloc, odlane jednolicie z brzechwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Szkoda, że dopiero teraz znalazłem ten warsztat. Bardzo fajny model, brawo za przeróbki. A te wykładanie kokpitu sreberkiem od papierosów przejdzie w 1/72, czy za duży "wzorek"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 W 1:72 obklej chusteczką do nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 10 Listopada 2012 Autor Share Napisano 10 Listopada 2012 Witam. Przepraszam że od razu nie napisałem do czego służą te zaczepy, ale zdjęcia przenosiłem z grupowego forum. Koledzy wyręczyli mnie w odpowiedzi, a dodatkowo wstawiam jeszcze fotkę. Teraz to co ostatnio nadłubałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Dzięki za fotkę. Podobno ten sposób holowania nie był często używany, więc nie ma dużo zdjęć pokazujących wykorzystanie tych zaczepów. Ale akurat w Waszej grupie to pewnie macie całe archiwum takich fotek Budowę modelu oglądam i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2012 Witam po przerwie. Mała aktualizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 11 Grudnia 2012 Share Napisano 11 Grudnia 2012 Co tu dużo pisać - świetna zegarmistrzowska robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Oj ładnie to ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 piekna robota ,detal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 Piękne te fotele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 13 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2012 Dzięki Panowie. Wiatrochron był to teraz owiewka i lotnicy. Jak się wyrobie to jutro dam zdjęcia kokpitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 Zarąbiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 piloci jak żywi,niesamowicie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 ŁAŁ!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2012 No to teraz kokpit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2012 I gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Pięknie. Piloci jak żywi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Rewelacja! Ale panowie chyba za nisko siedzą, zwłaszcza operator radaru. Warto coś z tym zrobić Jak dla mnie całe fotele muszą iść w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi