kermit zaba Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Witam po długiej nieobecności W końcu udało mi się dokończyć jakieś latadło, ze względów estetycznych został nim Starfajter we włoskim okolicznościowym malowaniu. Model bardzo przyjemny w budowie, sklejenie większości podzespołów zajęło jedną noc. Szpachla była używana sporadycznie, więc nie było problemów z odtwarzaniem linii podziałowych. Kalki dorzucone do zestawu są przyzwoitej jakości, z przerażeniem patrzyłem jak zakrywają misternie maskowany i malowany kamuflaż Kilka zdjęć z warsztatu: I wyrób gotowy: Pogoda była marna, a statywu brak, więc zdjęcia nie powalają. Mimo wszystko zapraszam do oględzin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manas Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Stanowczo domagam się wznowienia prac nad i jak najszybszego ukończenia Su-24M! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blitzaaa Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Bardzo fajny model! Gratuluję. I pomyśleć, ze wypraski mają ze 30 lat - to pozostałość nieodżałowanej firmy ESCI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Piękny starfighter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slusar Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Świetnie się prezentuje, gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermit zaba Posted October 12, 2012 Author Share Posted October 12, 2012 Panowie, dzięki za dobre słowo! Wrzucam w końcu zdjęcia na których coś widać, miłego oglądania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Klawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazello Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 I mnie si e podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts