Twitch Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Jestem na tak! ale raczej by nie pojechał na tej luźnej gąsce..chyba że przypadkiem spadło ci kółko podtrzymujące Kurde Piotrek czemu by nie pojechał :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Jestem na tak! ale raczej by nie pojechał na tej luźnej gąsce..chyba że przypadkiem spadło ci kółko podtrzymujące Kurde Piotrek czemu by nie pojechał :/ Janusz jeśli napędówka wyciągnie cały luz to masz z przodu "bąbel gąsienicowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Jestem na tak! ale raczej by nie pojechał na tej luźnej gąsce..chyba że przypadkiem spadło ci kółko podtrzymujące Kurde Piotrek czemu by nie pojechał :/ Janusz jeśli napędówka wyciągnie cały luz to masz z przodu "bąbel gąsienicowy" Motyla noga... racja... będę musiał coś z tym zrobić... albo skrócę gąski albo dodam to koło podtrzymujące. Dzięki chłopaki za sprowadzenie na ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Jest za długa. Nawet bez rolek podtrzymujących nie powinien być taki zwis. Ogólnie jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Daj podtrzymujące i będzie git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 15 Lutego 2013 Autor Share Napisano 15 Lutego 2013 Witam Dołożyłem to brakujące koło podtrzymujące i troszeczkę poprawiłem te zwisy... ale zdjęcia z prac dopiero przewiduje na sobotę. Tymczasem chciałem wam zaprezentować kolejnego braciszka M4 Sherman T34 Calliope... jeszcze dzisiaj aliant leci do kąpieli odmładzającej, potem trzeba będzie naprawić tu i ówdzie i malowanie... no i jeszcze zorganizować trzeba będzie do niego gąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 16 Lutego 2013 Autor Share Napisano 16 Lutego 2013 Witam Na wstępie zaznaczę że strasznie jestem nie zadowolony z tych zdjęć... No ale tak... chciałem pokazać jak teraz to wygląda czyli ułożenie gąsienic oraz platforma. Wydaje mi się że to już raczej będzie koniec prac przy hybrydzie... chyba że pojawią się jakieś rady sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Świetne kurzenie, ja już bym nic nie zmieniał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Dobra robota Janusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Dobrze że na każdym zdjęciu dajesz swoje logo ,bo bym się nie domyślił kogo to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 16 Lutego 2013 Autor Share Napisano 16 Lutego 2013 Dobrze że na każdym zdjęciu dajesz swoje logo ,bo bym się nie domyślił kogo to jest. Węszę tu ironie i czytam prześmiewczy komentarz... o co zaś chodzi?? Ty nigdy nie potrafisz prosto z mostu napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Janusz daj foto z boku prostopadle do modelu bo faktycznie te gęsie jakies dziwne ,reszta całkiem fajna choc za specjalne nie lubie fajans fikszyn , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 16 Lutego 2013 Autor Share Napisano 16 Lutego 2013 Janusz daj foto z boku prostopadle do modelu bo faktycznie te gęsie jakies dziwne ,reszta całkiem fajna choc za specjalne nie lubie fajans fikszyn , Robert jak na mój gust to nawet nie ma sensu dawać zdjęcia pokazującego te gąski... fakt jest taki że faktycznie skopałem ich ułożenie... jak kiedyś będę miał opcje je wymienić to na pewno to zrobię A że nie lubisz fajans fikszyn to bdb wiem o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 A że nie lubisz fajans fikszyn to bdb wiem o tym A widzisz nie lubie ale groteskowo i mało prawdziwie maluje samoloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 16 Lutego 2013 Autor Share Napisano 16 Lutego 2013 jak kiedyś będę miał opcje je wymienić to na pewno to zrobię a po co wymieniać, skoro mozna poprawić w kwadrans? No to Kamil będę bardzo wdzięczny jak mi zdradzisz jak mam to zrobić... osobiście boje się kombinować z nimi ze względu na to że mogę zostać bez gąsek przy moim talencie. Ale jeśli tylko będę miał jakiś patent na nie to pewnie spróbuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Nie wierzę. Kamil, na taką robotę osobny warsztat trzeba założyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Kloner wez wyluzuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi