DarkWing Napisano 5 Października 2012 Share Napisano 5 Października 2012 Model gotowy, znalazła się i chwila na zrobienie zdjęć... Na początek wybrałem czerwone tło. Pomyślałem, że czerwień będzie mniejszym kontrastem dla aluminium paneli oraz czerni motoru. Mniejszy kontrast kolorów pozwoli lepiej ukazać ciemne partie bez zbytniego "przepalenia" partii jaśniejszych. Wstawienie logo HONDA oraz podpisu było świadome i zamierzone - taki mój kaprys. Może w całości psuje oglądanie ale jako osobne zdjęcia wygląda ładnie - dla mnie. Życzę miłego oglądania: Na koniec jeszcze kilka fotek na ciemnym tle. Ten sam model tylko inne tło i oświetlenie.... a wrażenia inne Ciemne tło spowodowało przyciemnienie ciemnych fragmentów motoru oraz całości obrazu co powoduje specyficzny klimat zdjęć... Ostatnie zdjęcie przedstawia całą moją dotychczasową kolekcję w kategorii motocykle. Niestety brakuje "kilku" ekspozytorów... nie mogę namierzyć ich dostawcy, polski motorfan coś zamilkł i od 3 m-cy nie realizuje zamówienia :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 5 Października 2012 Share Napisano 5 Października 2012 Kolejny piekny motocykl, gratulacje, a na ciemnym tle wygląda zdecydowanie lepiej Szkoda ze tarcze hamulcowe tak sztucznie wygladają, no ale trudno, wygląda jak z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 5 Października 2012 Share Napisano 5 Października 2012 Od tego czerwonego, aż oczy bolą, ja się przekonałem do białego tła. Z takim motorkiem możesz sporo kombinować białe, szare, coś poszarpanego, jakaś stara ściana. Modelik jak zwykle super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Kurde, niezłe...aż czuję zapach gumy z opon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 wygląda jak z fabryki. Rzekłbym nawet, że jak z prospektu reklamowego Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Października 2012 Share Napisano 9 Października 2012 Dla mnie bomba, który to rocznik, jaki przebieg? Jestem na kupnie motocylka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi