Grzegorz Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) Szanowni „państwo” długo oczekiwana odsłona LEOPARDA 2A4!... Nagi jak go niemieccy inżynierowie stworzyli. Dzięki uprzejmości żołnierzy z 10 BKPanc, i nie ukrywam wysokiego poziomu cierpliwości dla wścibskiego aparatu zagości u nas galeria z tym czołgiem (nie tylko z tym... ) Szczere podziękowania, Oni "kochają" swój zawód, i są wysokiej klasy profesjonalistami. Pozdrawiam... Grzegorz. Cdn... Rychło nastąpi... Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Cool Pozdr. Pawel P.S. Grzegorz - moze fotki lepiej wstawiac tak zeby sie otwieraly duze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Paweł przy wielkości zdjęć do 1,5 mega niektórzy mogą mieć problem z transferem... Hm... W zdjęciach, które nieco okroiłem, wklejam tak jak mówisz, ale przy pełnym rozmiarze, bez ich zmniejszenia to może być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Jak rozumiem, masz tego wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Mam rozumiem, że owe "c.d.n." pojawi się szybciej niż c.d.n. z Muzeum w Drzonowie, którego de facto nie ma do dziś Przy okazji może mi ktoś powiedzieć dlaczego na naszym sprzęcie pancernym nie ma już oznaczeń przynależności państwowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Grześ cierpliwości...Zdjęcia z Drzonowa są i będą... Leopard ma wszelkie aktualne oznaczenia na kadłubie. Kiedyś wspominałem ze w warunkach bojowych oznaczeń państwowych się nie stosuje, a ten 2A4 był fotografowany zaraz po improwizowanej potyczce bojowej. Należy zakładać (nie koniecznie...), że na defiladzie w Warszawie oznaczenia państwowe się na nim znajdą (reklama..i marketing...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Mozna liczyc na fotki emblematow i oznaczen wymalowanych na kadlubie i wiezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2007 LEOPARD jest „zrobiony” w 360 stopni, z góry i w środku... Także wszystkie oznaczenia i plamy kamuflażu są jak na dłoni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 Grześ cierpliwości...Zdjęcia z Drzonowa są i będą... A gdzież znajdziesz więcej cierpliwości niż u modelarza... Leopard ma wszelkie aktualne oznaczenia na kadłubie. Kiedyś wspominałem ze w warunkach bojowych oznaczeń państwowych się nie stosuje Pewnie masz rację, zapewne są w tej sprawie jakieś zarządzenia (rozkazy) ale komu przeszkadzały małe szachownice na wieżach naszych pancerniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam , mam pytanie : dlaczego na polskich Leopardach nie ma juz szachownic? Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 Ale mi się wydaję Adamie, że szachownice to oznaczenie należy do sił powietrznych... A co do fotek to dla modelarza który tworzy tego pancerniaka to foty jak w sam raz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 20 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam ,mam pytanie : dlaczego na polskich Leopardach nie ma juz szachownic? Adam ……………………………………………………………………………………………………………………………… Przy okazji może mi ktoś powiedzieć dlaczego na naszym sprzęcie pancernym nie ma już oznaczeń przynależności państwowej ………………………………………………………………………………………………………………… Leopard ma wszelkie aktualne oznaczenia na kadłubie. Kiedyś wspominałem ze w warunkach bojowych oznaczeń państwowych się nie stosuje, a ten 2A4 był fotografowany zaraz po improwizowanej potyczce bojowej. Należy zakładać (nie koniecznie...), że na defiladzie w Warszawie oznaczenia państwowe się na nim znajdą (reklama..i marketing...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 Czesc Grzegorz , na defiladzie w Warszawie nie bylo tych oznaczen na Leosiach. Planuje w przyszlosci takiego Leoparda skleic i pomalu szukam wiadomosci. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 20 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2007 Cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koks Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 no i gdzie ten ciąg dalszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 no i gdzie ten ciąg dalszy?? Oczekuje na swoją kolejność i czas wolny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koks Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 szkoda :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebber Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 I pomyśleć, że rok czasu oglądałem je prawie non stop, ale wtedy tego nie doceniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Koks napisał: no i gdzie ten ciąg dalszy?? Very Happy Oczekuje na swoją kolejność i czas wolny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 To i ja coś od siebie dorzuce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lancer Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Poszukuję zdjęcia tylnego zaczepu Leona 2. Najlepsze ujęcie z prawej strony jakie znalazłem umieścił wyżej szwabu87. Mam też całe tony fotek tylnej części i inne ujęcia z prawej, ale z porządną wizją od lewej jest trudno. Bez ujęcia z lewej nie jestem w stanie odtworzyć pręta znajdującego się z lewej strony zaczepu. To jest najlepsze co znalazłem, ale mi nie wystarcza: http://data.primeportal.net/tanks/de_craecker/leo2_dutch/Leopard%202%20Dutch%20MBT%20%2844%29.JPG Czy ma ktoś może jakieś pomocne materiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tales79 Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Zaznacz na fotce o jaki element chodzi dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Ta fotka, to za mało? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d9174f9296f87d5a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lancer Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Już precyzuję o co mi biega: P.S. gulus - z zaczepami bocznymi już sobie praktycznie poradziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi