Erni Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Przedstawiam ostatnia moja produkcje. Model Trumpetera w 1/35 a buda wykonana od podstaw w wersji warsztatowej Zapraszam do oglądania i czekam na Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Mam Ziła skrzyniowca ze Zvezdy niedokładności dużo ale jakoś dało się radę.Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Mam Ziła skrzyniowca ze Zvezdy niedokładności dużo ale jakoś dało się radę.Fajny Masz Ziła-151, to jest Ził-157. Jak zwykle Erni trzyma poziom, bardzo gustownie zrobiony model. Buda wygląda nie gorzej, niż zestawowa kabina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 (edytowane) Ruskie sprzęty zawsze fajne 2 pytanka: - nie spotkałem się z takim skierowaniem jodełki na oponach jak Ty masz założone. Pomyłka, czy taki sposób też jest stosowany? - większość ciężarówek radzieckich miała z tyłu malowany numer rejestracyjny, czy i ta nie powinna tego mieć? No i na trzecim zdjątku od końca widać szparę pod uszczelką szyby od strony kierowcy. Chyba, że zamierzona Edytowane 22 Października 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 22 Października 2012 Autor Share Napisano 22 Października 2012 Dzieki za opinie Grzesiu co do jodełki na kołach mogłem się pomylić , sprawdzę i jak coś to poprawie. Co do nr rej na tyle to nie było regułą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Co do nr rej na tyle to nie było regułąWiem, wiem, dlatego nie napisałem "wszystkie" tylko "większość". Robiłeś modelik na podstawie jakiegoś oryginału, czy inwencja własna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Mam Ziła skrzyniowca ze Zvezdy niedokładności dużo ale jakoś dało się radę.Fajny Jak już to masz Zis'a 151. Co do samego modelu, to było zrobić otwartą budę i jakieś narzędzia...trochę smutny i pusty. Ale sam model zacny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Ładnie pomalowany, a i wkład własny też prezentuje się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Co Erni to Erni Nurtuje mnie tylko jedno pytanie. Czy łuk dachu nadbudówki na pewno tak wyglądał? Pytam, bo z tego co pamiętam to np. radiostacje miały dach o jednakowym promieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Podtrzymuje moje zdanie z PWN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Gratuluję ciekawego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 22 Października 2012 Autor Share Napisano 22 Października 2012 Dzieki za opinie Kapralu-nadbudówek do tego pojazdu było tyle ze szok sam naliczyłem około 18 rodzai , dokumentacja był pojazd który kiedyś spotkałem na zlocie , Co do wnętrza po prostu nie chciało mi się go robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Co do wnętrza po prostu nie chciało mi się go robić. Jest to argument! buda fajniutka,jestem na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi