artoor_k Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Cześć! Prezentuję zdjęcia modelu samolotu Dornier Do-335 w skali 1:48 firmy Monogram. Przeryłem tylko linie na wgłębne i zmieniłem uzbrojenie. Szachownice są Techmodu a "2" i godło to maski zrobione przez pilexa 7 (Dzięki ) Model był robiony w ramach projektu grupowego "1946" stąd polskie barwy. Zresztą wiecie ,że lubię takie kombinacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiusz Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 "Się podoba" Twoje alternatywne podejście do historii zasługuje na uwagę, zwłaszcza, że uplastyczniasz ją poprzez naprawdę ciekawe,starannie wykonane modele. Jedyne,co zauważyłem in minus to mocny wash. To jest jdnak moje subiektywne odczucie, może nawet nieuzasadnione, bo może to tylko kwestia fotografi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 11 Listopada 2012 Autor Share Napisano 11 Listopada 2012 "Się podoba" Twoje alternatywne podejście do historii zasługuje na uwagę, zwłaszcza, że uplastyczniasz ją poprzez naprawdę ciekawe,starannie wykonane modele. Jedyne,co zauważyłem in minus to mocny wash. To jest jdnak moje subiektywne odczucie, może nawet nieuzasadnione, bo może to tylko kwestia fotografi. Pozdrawiam. Dzięki Wash faktycznie na zdjęciach wyszedł mocny. Linie są głębokie więc dało to podwójny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 O washu już Damiusz wspomniał, a ja na Twoim miejscu pomalowałbym spód jaśniejszym kolorem. Poza tym naprawdę ładny model. Ciekawy pomysł, fajnie przedstawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Oglądając Twojego Dorniera włącza się myślenie "co by było, gdyby?". Ciekawie, choć SF pokazany model, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 Fajny pomysł, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzemi Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Ładnie wyszło, pomysł bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Do mnie koncepcja "Szwaba" jako "Polaka" jakoś nie przemawia, sorki. Oryginalność taka nieco na siłę. Oceniając wykonanie pod względem technicznym to niestety wash "zabija" ten model, bo wygląda jak die-cast albo kartonówka. Trochę szkoda, bo warstwa malarska położona bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi