mig Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 Ładna kolekcja. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Defiant Mk.I - MPM 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 25 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2014 Ładna kolekcja. Dzięki Kurcze chciałbym tak sklejać modele jak Ty Pełen szacun. Bez przesady w sklejaniu jestem cienki, wolę malować, malować, malować w sumie klejenie z kombinowaniem też fajne ale czasem potrafi doprowadzić do zszargania nerwów i pustych butelek.. Kolejny potwór. Pershing, Tamiya 1:48 Galeria>http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=41842 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Działaj dalej, tylko warsztat byś jakiś zapodał a nie tylko galerie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 6 Lutego 2014 Autor Share Napisano 6 Lutego 2014 Działaj dalej, tylko warsztat byś jakiś zapodał a nie tylko galerie. Oj tam, oj tam gdzieś moje warsztaty z IS, ISU i Pershingiem są Przy poważniejszych projektach oczywiście założę warsztat, pomoc będzie na wagę złota a szykuje się M4 105 "Poganin" 1:35 i M10 GdyniaI w 1:48 ale to raczej później, na razie się relaksuje Universal Carrier Tamiya 1:48 Galieria>http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=42067 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 17 Marca 2014 Autor Share Napisano 17 Marca 2014 Porażka 2014, mam nadzieję, że ostatnia. Jagdpanzer IV L/48 od Italeri 1:35 Galeria > http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=42729 Warsztat> wstyd by było pokazać, na szczęście nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Dlaczego porażka? Jak zrobiłes zimerit ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 18 Marca 2014 Autor Share Napisano 18 Marca 2014 Dlaczego porażka? Jak zrobiłes zimerit ? Bo poddałem się przy budowie. Zimmerit kombinowany jako, że nie mam z nim doświadczenia próbowałem ze szpachlówki (jarzmo działa ) i z masy, i muszę jeszcze poćwiczyć z tym bo pojawi się w następnym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Bo poddałem się przy budowie. Zimmerit kombinowany jako, że nie mam z nim doświadczenia próbowałem ze szpachlówki (jarzmo działa ) i z masy, i muszę jeszcze poćwiczyć z tym bo pojawi się w następnym modelu. Poddałeś się przy budowie tzn? I o jakiej dokładnie masie piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 12 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2014 Panther Ausf.G Powstanie warszawskie "WP" 1:48 Tamiya. galeria>http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=46687&p=685080#p685080 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 24 Lutego 2015 Autor Share Napisano 24 Lutego 2015 Kolejny to PzKpfw IV ausf.H w zimowym malowaniu, od kiepskiego italeri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Lutego 2015 Share Napisano 25 Lutego 2015 A ja się pytam czemu nie ma warsztatu i galerii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 27 Lutego 2015 Autor Share Napisano 27 Lutego 2015 A ja się pytam czemu nie ma warsztatu i galerii? Ostatnio mało czasu a dużo rzeczy na głowie. Galeria już jest http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=48035 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 23 Marca 2017 Autor Share Napisano 23 Marca 2017 Motur. Honda tu się nie zagląda CR250R, osobiście jeżdżę Yamaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Marca 2017 Share Napisano 24 Marca 2017 No i fajne pierdzikółko 250ka w dwusuwie w teren - musi być wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2020 Widzę, że sporo zdjęć zniknęło, cóż dawno nie zaglądałem. Wstawiam więc ponownie kilka ostatnich prac, do których zdjęć się dogrzebałem. Skala 1:35 King tiger Pershing ISU IS-2 wczesny IS-2 pózny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2020 Przepraszam za post po postem. Skala 1:48 Pershing T-34-76 T-34-85 Universal carrier M4A3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 14 Kwietnia 2020 Share Napisano 14 Kwietnia 2020 Fajna kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 18 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2020 W dniu 14.04.2020 o 11:42, Markuz napisał: Fajna kolekcja. Dzięki, kiedyś to było Kolejne modele gotowe. Może jeszcze ze 2 dolecą jak się wyrobie w czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 26 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2020 Kolejny PotFur. Kv-2 od Hobby boss poleciał do działu Si-Fi I taka mała zapowiedź skoro już się rozpędziłem z tym modelarstwem... może nawet skończę malować a jak nie to za kilka latek Nie potrzebnie po dwa modele na raz klepie. Skala 1:48, najlepsza choć blaszki dają popalić, chyba w zaginarkę kiedyś zainwestuje. oj rozsypał się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 16 Maja 2020 Autor Share Napisano 16 Maja 2020 M10 Gdynia I 1:48 Tamiya + konwersja Haullera Małą aktualizacja WP panther 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi