Paweł Czarnocki Napisano 12 Kwietnia 2006 Share Napisano 12 Kwietnia 2006 Witam. Na razie próbne fotki. Motorek jeszcze nie jest do końca dokończony. Bądźcie litościwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Kwietnia 2006 Share Napisano 12 Kwietnia 2006 Motorek jak dla mnie jest cacy Jaka to skala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 12 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2006 Motorek jak dla mnie jest cacy Jaka to skala Tu jest odpowiedź: http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=21363 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeX Napisano 12 Kwietnia 2006 Share Napisano 12 Kwietnia 2006 Moterek jest super, a zwłaszcza jeszcze ten model jest lepszy bo o ile mi wiadomo siedzsisz w pacerce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 12 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2006 Moterek jest super, a zwłaszcza jeszcze ten model jest lepszy bo o ile mi wiadomo siedzsisz w pacerce Cześć. Na razie miałem dość pancerki. Skończyłem SUZUKI i teraz robię YORKA z Academy. Brrrrr znowu te kółeczka i gąsienice..... Jak już YORK będzie prawie skończony to chyba się skuszę na HONDĘ CBR 1100 XX Blackbird. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 12 Kwietnia 2006 Share Napisano 12 Kwietnia 2006 no Paweł.... Bardzo ładna Hajka he he , gdybyś tylko potrzebował to mogę Ci ją rozrysowaną na czesci pierwsze przesłac na rysunkach. Co do zawleczki i nakrętki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 12 Kwietnia 2006 Share Napisano 12 Kwietnia 2006 bardzo ladna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 15 Kwietnia 2006 Share Napisano 15 Kwietnia 2006 bardzo ladna Nie bijcie Mi sie kolor niepodoba mogłes srebrną zrobić, ale model jest miodzio!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kmiecik Napisano 15 Kwietnia 2006 Share Napisano 15 Kwietnia 2006 Szanowny! motur miodzio, ale żona moja jako wielka miłośniczka Hayabus wyczaiła babola - a dokładniej przekręcił Ci się japoński symbol i napis "Hayabusa" na przednim pancerzu - powinien być prawie poziomo, u Ciebie jest 45 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 15 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2006 Szanowny!motur miodzio, ale żona moja jako wielka miłośniczka Hayabus wyczaiła babola - a dokładniej przekręcił Ci się japoński symbol i napis "Hayabusa" na przednim pancerzu - powinien być prawie poziomo, u Ciebie jest 45 stopni Masz całkowitą rację. Tamiya dała ciała. Naklejka jest tak duża, że się nie mieści. Nijak nie zmieści się poziomo. Ja też dałem d..y bo mogłem przed zamoczeniem kalki przyciąć na kawałki i by zaszło za otwór w obudowie. Ale następny będzie dopracowany. OBIECUJĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 15 Kwietnia 2006 Share Napisano 15 Kwietnia 2006 Mi sie kolor niepodoba mogłes srebrną zrobić, ale model jest miodzio!!! Albo zolta w pomaranczowe kropy... Co za roznica? Model sklejony czysto ale malowanie polozyles kompletnie. Nie chodzi mi o dobor koloru ale brak detali i swobode podejscia do tematu. Dla przykladu: przednie zaciski sa czerwone, fajny kolor ale nie widzialem busy z takimi zaciskami. Koncowki wezy i sruby sa pomalowane tym samym kolorem, a przeciez w rzeczywistosci tak nigdy nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 16 Kwietnia 2006 Share Napisano 16 Kwietnia 2006 no to i ja sie czepnę. Skoro masz nie które śruby mocowania osłon to trza było juz zrobić wszystkie , miedzy innymi po trzy z każdej strony na łączeniu osłony czolowej z bocznymi. Zaciski powinny być raczej złote i przynajmniej w miejscu łączenia kolektor- tłumiki część początkowa tłumika powinna być nie czarna tylko też w kolorze aluminium . Nie wiem który jest twój rocznik , ale ostatnie pare lat kolektory też nie są czarne. Mimo to oczywiscie podoba mi sie jak mówiłem wcześniej . Zmieniłbym tylko te zaciski , bo żeczywiscie są abstrakcyjne , a to chyba nie sprawi Ci wielkiego kłopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 19 Kwietnia 2006 Share Napisano 19 Kwietnia 2006 Mi sie kolor niepodoba mogłes srebrną zrobić, ale model jest miodzio!!! Albo zolta w pomaranczowe kropy... Co za roznica? Model sklejony czysto ale malowanie polozyles kompletnie. Nie chodzi mi o dobor koloru ale brak detali i swobode podejscia do tematu. Dla przykladu: przednie zaciski sa czerwone, fajny kolor ale nie widzialem busy z takimi zaciskami. Koncowki wezy i sruby sa pomalowane tym samym kolorem, a przeciez w rzeczywistosci tak nigdy nie jest. Kolor zacisków, to akurat niejest jakis babol, każdy motocykl jest inny, jego włascieciel mógł sobie pomalować, na czerwono, i tyle żeby się wyrózniał spośrod innych. A ja widziałem na necie z czerwonymi zaciskami, co prawda przerobiona na strita, ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 23 Kwietnia 2006 Share Napisano 23 Kwietnia 2006 Pozwolilem sobie polaczyc oba tematy i przerzucilem wszystkie zdjecia do jednego. Tak naprawde funkcjonowanie galerii zostanie doatrte w najblizszym czasie. Jezeli macie moze jakies sugiestie, dajcie znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 MASZ TYLKO MOTOR CZY INNE POJAZDY TEŻ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 KUZWA ILE RAZY MOZNA CI MOWIC, ZEBYS TEGO CAPSLOCKA WYLACZYL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 Niedenerwuj się sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Toż to zakrawa na zdradę!!!! Pancerniak klei motory??? Np dobra przyznam się, właśnie sklejam hondę RC211V Model miód malina Oczywiście mowa o Hayabusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 aleeee kotlet.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 aleeee kotlet.... można rozwinąć myśl? Hayabusa bardzo fajna,aczkolwiek ten biały kolor felg mi nie pasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Kuba115, po prostu gecon29 odgrzał kotleta. Ten temat jest z 2006 roku i ostatni aktualny post też. Teraz mamy 2010 rok, na pewno autor nie czyta teraz tego tematu, szczególnie że siedzi w pancerniakach Więc taki post jest bezsensowny i jest jak grochem w ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Kuuurczę nie spojrzałem na datę ostatniego postu autora post do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi