push-up78 Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Jak w tytule, stare produkty Verlindena, jedyne co wymieniłem to głowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziabik Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Świetne malowanie jak również fajna podstawka,może jedynie błoto widziałbym trochę ciemniejsze.Ogólnie bardzo mi się ta praca podoba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 ERDL super, cargo, szelki - super, Malborki, super, podstawka - ekstraklasa. Nie mieli żadnych oznak stopni (kołnierze, hełmy - choćby flamastrem malowane)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
push-up78 Posted November 26, 2012 Author Share Posted November 26, 2012 Co do rozeznania tematu Vietnamu czy tam amerykance mieli malowane stopnie czy co tam jeszcze to zupełnie się nie orientuję ale akurat wiem ,że mnieli smarowane na hełmach jakieś napisy.Ale kij go tam wie nie wszyscy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 piękna praca gratuluje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Kapitalnie zmalowane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.Watson Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Super, bajer, mega wypas. Ale uważam ŻE: To brudzenie nogawek jest nienaturalne, przerysowane, goście stoją w błocie, i zapewne chodzili po nim, a portki wyglądają na zakurzone, jakoś tak dziwnie i jednolicie, dałbym jakieś plamy na to, że mokre czy coś, odrobinę błota może, ale nie tak jak zrobiłeś. Figurki faktycznie pierwsza klasa, ale to brudzenie nogawek od razu mnie w oczy walnęło To taka moja mała krytyka, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
push-up78 Posted November 30, 2012 Author Share Posted November 30, 2012 Tak.Zawsze można mieć Ą,Ę do czegoś tam.Ja widziałem trochę ufajdanych amerykanców z Vietnama i reguł nie ma.Toć każdy ma prawo widzieć coś we własnym zakresie.Pozdro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michaił Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 To i ja się wypowiem, Moim zdaniem brakuje większego brudzenia uniformów, przydałyby sie jakieś plamy na nogawkach czy zabrudzenia na dłoniach. Co do jasnosci błota to moim zdaniem jest ok, można przyjąć, że jest ono charakterystyczne dla danego regionu. Odnośnie malowania - genialne, piękne cieniowanie, figurki wyglądają jak żywe. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts