push-up78 Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 Jak w tytule, stare produkty Verlindena, jedyne co wymieniłem to głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 Świetne malowanie jak również fajna podstawka,może jedynie błoto widziałbym trochę ciemniejsze.Ogólnie bardzo mi się ta praca podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 ERDL super, cargo, szelki - super, Malborki, super, podstawka - ekstraklasa. Nie mieli żadnych oznak stopni (kołnierze, hełmy - choćby flamastrem malowane)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 26 Listopada 2012 Autor Share Napisano 26 Listopada 2012 Co do rozeznania tematu Vietnamu czy tam amerykance mieli malowane stopnie czy co tam jeszcze to zupełnie się nie orientuję ale akurat wiem ,że mnieli smarowane na hełmach jakieś napisy.Ale kij go tam wie nie wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 piękna praca gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 Kapitalnie zmalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 30 Listopada 2012 Share Napisano 30 Listopada 2012 Super, bajer, mega wypas. Ale uważam ŻE: To brudzenie nogawek jest nienaturalne, przerysowane, goście stoją w błocie, i zapewne chodzili po nim, a portki wyglądają na zakurzone, jakoś tak dziwnie i jednolicie, dałbym jakieś plamy na to, że mokre czy coś, odrobinę błota może, ale nie tak jak zrobiłeś. Figurki faktycznie pierwsza klasa, ale to brudzenie nogawek od razu mnie w oczy walnęło To taka moja mała krytyka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 30 Listopada 2012 Autor Share Napisano 30 Listopada 2012 Tak.Zawsze można mieć Ą,Ę do czegoś tam.Ja widziałem trochę ufajdanych amerykanców z Vietnama i reguł nie ma.Toć każdy ma prawo widzieć coś we własnym zakresie.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 To i ja się wypowiem, Moim zdaniem brakuje większego brudzenia uniformów, przydałyby sie jakieś plamy na nogawkach czy zabrudzenia na dłoniach. Co do jasnosci błota to moim zdaniem jest ok, można przyjąć, że jest ono charakterystyczne dla danego regionu. Odnośnie malowania - genialne, piękne cieniowanie, figurki wyglądają jak żywe. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi