Paweł Czarnocki Napisano Piątek o 22:34 Share Napisano Piątek o 22:34 Godzinę temu, Adams M1A1 napisał: Podwozie jest, nadbudówka jest, jarzmo jest, pewnie znając życie pojawi się też ISU 122 i z nowymi częściami jarzma armaty (było inne) też ISU 122S. Pozdr. A. No to może IS-3 wreszcie zrobią .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano Piątek o 22:34 Share Napisano Piątek o 22:34 49 minut temu, zyziek napisał: Co do ISU 152 to myślicie że zvezda wypadnie lepiej niż stara Tamka? Fotki ramek z IS-2 wskazują, że nie będzie gorszy .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano Sobota o 00:04 Share Napisano Sobota o 00:04 41 minut temu, Paweł Czarnocki napisał: No to może IS-3 wreszcie zrobią .... Napiszę tak układ jezdny czyli kółka te same podobnie jak działo, ale niestety wieża, kadłub i płyta nadsilnikowa są zupełnie inne nawet wanna jest inna (szersza i dłuższa) także niestety Przyjacielu musisz dalej czekać aż się orkowie zlitują. Ja po tym jak wydali Urala 4320 też myślałem że w końcu wydadzą poprawnego Urala 375D w przeciwieństwie do pełnego baboli Trumpetera, ale niestety muszę dalej czekać i rzeźbić praktycznie od podstaw kabinę do 375D. Pozdr. A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano Sobota o 09:42 Share Napisano Sobota o 09:42 11 godzin temu, Paweł Czarnocki napisał: No to może IS-3 wreszcie zrobią .... Nie odpuszczasz Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano Sobota o 10:11 Share Napisano Sobota o 10:11 10 godzin temu, Adams M1A1 napisał: Napiszę tak układ jezdny czyli kółka te same podobnie jak działo, ale niestety wieża, kadłub i płyta nadsilnikowa są zupełnie inne nawet wanna jest inna (szersza i dłuższa) także niestety Przyjacielu musisz dalej czekać aż się orkowie zlitują. Ja po tym jak wydali Urala 4320 też myślałem że w końcu wydadzą poprawnego Urala 375D w przeciwieństwie do pełnego baboli Trumpetera, ale niestety muszę dalej czekać i rzeźbić praktycznie od podstaw kabinę do 375D. Pozdr. A. Zgadzam się z Tobą w tej kwestii w 1000 %. Tak sobie marze po prostu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano Sobota o 10:12 Share Napisano Sobota o 10:12 29 minut temu, Rafał B napisał: Nie odpuszczasz Paweł Ani na krok Uwzięły się firmy modelarskie na tego IS-3 czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano Sobota o 12:36 Share Napisano Sobota o 12:36 2 godziny temu, Paweł Czarnocki napisał: Ani na krok Uwzięły się firmy modelarskie na tego IS-3 czy co ? Może więc w końcu uwzględnią wszystkie te Twoje wpisy i się zlitują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano Sobota o 13:30 Share Napisano Sobota o 13:30 (edytowane) 3 godziny temu, Paweł Czarnocki napisał: Ani na krok Uwzięły się firmy modelarskie na tego IS-3 czy co ? To proste. Czekają, aż zaczniesz budować IS-a z Tamiyi. I wtedy, zgodnie z modelarskim prawem Murphy 'ego, pojawi się w końcu ON, doskonały model IS-3. Przemek Edytowane Sobota o 13:30 przez PrzemekW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano Sobota o 13:51 Share Napisano Sobota o 13:51 3 godziny temu, Paweł Czarnocki napisał: Uwzięły się firmy modelarskie na tego IS-3 czy co ? Ale skąd, w Zvieździe już wią. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano Sobota o 14:17 Share Napisano Sobota o 14:17 26 minut temu, TM48 napisał: Ale skąd, w Zvieździe już wią. Ale się uśmiałem Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Sobota o 18:46 Share Napisano Sobota o 18:46 4 godziny temu, TM48 napisał: Ale skąd, w Zvieździe już wią. A ja już myślałem że i u nas mają szpiona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi