Przemo1CK Napisano 4 Grudnia 2012 Share Napisano 4 Grudnia 2012 Witam Model gotowy, całość żywica + el. fototrawione. Własna produkcja i pierwsze wykonanie. wątek warsztatowy tutaj: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=35704 A tu galeria: Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 4 Grudnia 2012 Share Napisano 4 Grudnia 2012 piekny maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Grudnia 2012 Share Napisano 4 Grudnia 2012 No i super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 4 Grudnia 2012 Share Napisano 4 Grudnia 2012 Nie znałem tego pojazdu.Pierwsze widzę i bardzo mi się podoba w twoim wykonaniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 4 Grudnia 2012 Share Napisano 4 Grudnia 2012 Model robi naprawdę wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Fajny cudak. Lubię oglądać Twoje prace. Masz chłopie talent i dobre pomysły. Gratuluję (i zazdroszczę przy okazji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 No i elegansio, fabryka ruszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Ładny czekam na więcej ponawiam też pytanko z priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2012 Dzięki wielkie panowie za pozytywny odbiór, właśnie strugam nowego, zapewne jeszcze przed świętami będzie galeria. Dodam również, że za tydzień, dwa będzie tenże model dostępny w skali 1/72. Pozdrawiam serdecznie Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 7 Grudnia 2012 Super Moderator Share Napisano 7 Grudnia 2012 Witam No może i ładne ale proporcje kompletnie uciekły. Patrząc na oryginalne zdjęcie kąt płyty przedniej ok 45 stopni-w modelu...ok 30? Wysokość zabudowy mniej więcej wysokość koła-w modelu 1,5 wysokości... odległość ławki do sterowania też pozostawia wiele do życzenia no chyba że gość ma jakieś 2,5 m wzrostu , odlewy fajne... Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2012 Dzięki za opinię, co do frontu to racja. Jutro poprawię, na szczęście to nie problem. Co do fotela, tak przykleiłem, znaczenie będzie miało dla modelarza wykonującego, myślę nie zrobi tak "pięknie" jak ja... właśnie figurkę tam posadziłem, wcale bliżej bym nie dawał, co prawda zależy od figuranta. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Podoba się, choć model w swojej konstrukcji bardzo ascetyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 Widzę, że był to pojazd dla mocno wysportowanych... Nie ma ani jednego uchwytu, aby się wspiąć na niego... A warsztatowo- jak zwykle- piękna rzecz! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi