ups Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Dawno mnie tu nie było , a tu widzę że nie ma lipy i chłopaki ciągną z modelami ostro naprzód. Bardzo mi się podoba , co zdziałałeś puki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2012 Dzięki Panowie. Położyłem sido i kalkomanie; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Piękny Piotrku, kamo zwala z nóg. Tylko pozazdrości . P.S Takie tempo prac mi odpowiada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2012 Dzięki Michał. Spieszę się,żeby mi do głowy nie przyszło mycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Bedą miniowe elementy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2012 Nic takiego nie przewiduję Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 (edytowane) To na kolację model powinien być gotowy ;) Jestem ciekaw jak wybrniesz z tych kolorów ,bo camo żółto-zielone, nie powiem, ale bardzo trudne przynajmniej według mnie. Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2012 Ja za to bardzo lubię te kolorki.Są łatwe w "obróbce" Kłopoty mam właśnie np. przy postarzaniu jednobarwnego zielonego kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 ładnie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Ładnie, ładnie. Na pewno go skończysz. Też chyba zacznę robić z pudełko a nie się w przeróbki dawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Pięknie wymalowane kamo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Wow! Tempo prac wciska w fotel O niesamowitych efektach już nie wspominając... Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2012 Dzięki. Mała przymiarka kół przed washem; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 Pokażesz troszkę dokładniej etap z olejami? Foty nie muszą być z namiotu, ale fajnie jakby były krok po kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2012 Krzysiek ale ja z oleji jestem cieniutki.Robię tylko wasch i biedronkę. Takie rzeczy powinni pokazywać bardziej doświadczeni modelarze (np. Konrad i Rafał,mają je nieźle opanowane),których na forum jest wielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 11 Grudnia 2012 Share Napisano 11 Grudnia 2012 MiniPanther. Bardzo fajnie wyszło na tym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2012 Dalszy etap zabawy z mini panterą Na początek jasne obicia; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Smerfnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Klasa jak zawsze Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Interesujące, wygląda na pędzelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Zajebiśćie też tak kce !!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Zajebiśćie uwazaj bo bana dostaniesz na tym forum tak nie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 trochę mnie poniosło... Przepraszm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2012 Dzięki. Krzysiek obicia robione tylko pędzelkiem. Dodałem rdzę oraz w niektóre miejsca gdzie będę aplikował pigmenty naniosłem farbkę XF-52 flat earth (rozcieńczona 15% farby 85% medium) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Świetny! I ty mówisz, ze chcesz z modelarstwem kończyć?? Proszę Cię, już wystarczy jeden.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi