madeira Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 W końcu ktoś to napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Już poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Zieleń o niebo "lepsza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 20 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2012 Przepraszam za błąd którego nie zauważyłem i jednocześnie dziękuje za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 Teraz dużo lepiej a co do malunku to jak Kamil pisał za gęsta im rzadsza farba tym lepsze efekty w robieniu wszelkich wężyków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2012 jak widać jutro czeka mnie czyszczenie fusów po patyczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2012 kontynuując zastanawam sięczy jest taka tragedia że nikt nie komentuje czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Grudnia 2012 Share Napisano 22 Grudnia 2012 Ten jasno zielony to odpryski i otarcia rozumiem. Weź teraz Vallejo Brown Black German Camo i delikatnie wypełnij środki tych otarć - daje super efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2012 bazylms ja stosuje mieszankę czarnego i cavary brown z vallejo czasem dodaje jeszcze yellow ochre i daje o fajne efekty rdzy. Natomiast zastanawiam się czy to robić przed czy po sido i olejach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2012 Teraz tylko brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 wyszło bardzo łandnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Elegansio, czas na brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2012 i tu się zacznie problem bo nie wiem jak to zrobić... czy go utyrać błotem czy kurzyć czy jak. Kompletnie nie mam wizji, może wy coś pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 i tu się zacznie problem A jednak "problem" jest Proponuję oprzeć się na fotce. Pozdrawiam po świętach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2012 i rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi