Przemo1CK Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 Witam Wreszcie znalazłem chwilkę, aby ukończyć zeszłoroczny projekt w "małej" skali. Model to Trumpek, komin Mig Prod. reszta - dostępne pod ręką materiały Wzorowałem sie bezpośrednio na moim poprzednim modelu "Flakpanzera V". Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 Edit:już mam. Model jak zwykle niczym w skali 1/35. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 ceglany komin - klasa - fajnie wyszedł, mam takie cudo nieopodal domu na starej cegielni, fajna dioramka, chociaż nie jestem biegły w zakresie kolorów w jakich malowano pancerze pojazdów niemieckich z 2WS to z Sturmpanzer IV w takim malowaniu się nie spotkałem . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 ceglany komin - klasa - fajnie wyszedł, mam takie cudo nieopodal domu na starej cegielni, fajna dioramka, chociaż nie jestem biegły w zakresie kolorów w jakich malowano pancerze pojazdów niemieckich z 2WS to z Sturmpanzer IV w takim malowaniu się nie spotkałem . . . Bardzo efektowny w każdym razie. Bez względu na to czy istniał taki, czy nie. A może autor ma jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Wszystko pięknie modelarsko, natomiast merytorycznie... ta wersja w Berlinie raczej nie miała szans się pokazać w takim stanie bo nie była już produkowana. Zastąpiła ją wersja finalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Niewielkia ta podstawka, ale ładnie jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Jak zwykle wysoki poziom. Nie podoba mi się jednak kolorystycznie komin. Jest moim zdaniem bardziej w klorze minii niż ceglastym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2013 Ogólnie rzecz biorąc - nie zwracam uwagi na kwestie merytoryczne, dla mnie to czysta przyjemność. Jeżeli miałbym się kierować kwestiami poprawności historycznej, to przynajmniej połowa tego co robię, lub mam zaplanowane nie miałaby prawa bytu. A tak sobie robię co chcę Co do kolorów: całość wraz z podstawką pomalowana przy użyciu czterech farb: czarnej, białej, czerwonej i piaskowej. Stąd ogólne podobieństwo całości. Dzięki za opinie Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Podoba mi się, fajnie wyszło zestawienie czerwonego blaszaka z czerwoną cegłą komina Całość jest spójna i sprawia bardzo przyjemne i miłe dla oka wrażenie spokoju i błogości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi