adamkijak Napisano 19 Stycznia 2013 Share Napisano 19 Stycznia 2013 Troche już czasu mineło od kiedy "skończyłem" ten model, została tylko jedna mala część (którą zgubiłem) do dorobienia, ale to zupełnie nie zmieni niczego w wyglądzie, więc nie ma co przeciągać i czas na galerie. Model stary ale nadal jary, nie tak dużo szlifowania i dorabiania jeżeli chce się mieć chociaż podstawowy model A w kolekcji. Spory kawał plastiku który sie całkiem przyjemnie obrabia. Jedyne na co bym ponarzekał to kalki, grube jak tektura i czego bym nie spróbował to i tak się swieciły. Miała być podstawka, może i kiedyś bedzie jak się zmotywuje. Miał też ewentualnie stanąc na naczepie M1000 do zestawu HET, ale okazał się za długi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 19 Stycznia 2013 Share Napisano 19 Stycznia 2013 Świeżo po myciu, ale ładny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 19 Stycznia 2013 Share Napisano 19 Stycznia 2013 Masz dubel tematu Napiszę jeszcze raz to co napisałem w tamtym temacie Witam Model bardzo ładny i udany, ja się nie doszukałem jakiś niezgodności meteorycznych. Ta czerwone kropki za kokpitem i skrzydłąmi powinny być ciut jaśniejsze.nie widzę świateł pozycyjnych na silnikach.Kalki troszkę za mało widoczne, te napisy united states army itp nie są normalnie czarne jak w niektórych zestawach ale u Ciebie są jakby specjalnie jeszcze starte, były takie już w zestawie czy robiłeś coś żeby uzyskać taki efekt? Kalka Danger jakby się świeci. No i to chyba tyle, piękny Apache Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Stycznia 2013 Share Napisano 19 Stycznia 2013 Widziałem go wcześniej i mam nadzieje jeszcze raz zobaczyć. Faktycznie kawał plastiku. Co do kalek, to czasem tak jest. Co zrobić. Model bardzo mi się podoba. Będzie jakies następne latadło albo teraz koncentrujesz siły na M1070? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2013 Hej Tak dla odmiany nie starałem się za bardzo brudnego robić. Kalki fatalne, jak pisałem cięzko było coś zrobić z tym połyskiem, zazwyczaj już na koniec przed matowym lakierem staram się wszytko równo mocno rozrzedzoną farbą bazową pokryć żeby równo zgrać. światłą pozycyjne w wersji A są na końcowkach skrzydeł, a nie na gondolach silnika (tak przynajmniej wynika z mojej interpretacji). Teraz dla odmiany M1070 HET, a potem zobaczymy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Nie znam się na wiatrakach, ale model robi wrażenie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Adam, kolejny wiatraczek wyszedł Ci zacnie. Będzie co papugowac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi