Markuz Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Witam. Zapraszam do galerii kolejnego pojazdu RKKA. Jest to KW-2 wersji późnej. Model wykonany prosto z pudła bez żadnych dodatków poza liną skręconą z miedzianego przewodu. Sklejał się całkiem przyjemnie jednak gdybym chciał bawić się w głębszą waloryzację to na pewno nie kupił bym produktu Tamiya. Moim zdaniem poprzez źle przemyślane formy (scalone z płytą nad przedziałem silnikowym siatki, klapa nad silnikiem oraz błotniki odlane łącznie z górą kadłuba) nie specjalnie nadaje się do blaszkowania. Kolejnym mankamentem jest stalowa wanna która jest bardzo uproszczona. Tyle o samym modelu, a teraz zapraszam do oglądania i komentowania. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 I na koniec zdjęcie rodzinne 11 Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Trochę jest tych KW na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Odrobinę nie podobają mi się zacieki na lewej stronie wieży poza tym malowanie klasa. Świetnie ubrudzony , zwłaszcza dolna część wanny i gąski. Te ostanie wyszły super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Model wypas, fajny, delikatne ślady zużycia, przyjemnie oglądać Twoje prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Kolejny ładny model. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Marcin: dół wozu jest za..sty choć odwłok już nie jest tak fajny jakiś taki schematyczny ,gąski bardzo fajne ,natomiast góra do mnie nie przemawia ,za dużo rdzy ,i zdjęcia jakies takie jak za mgłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Bardzo ładny model, ale taki jakiś mdły w porównaniu do reszty rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 4 Lutego 2013 Share Napisano 4 Lutego 2013 Marcin fotki spierniczyłeś totalnie. (chyba pstrykałeś na szybko) Myślę,że powinieneś na nowo obstrykać kawulca ponieważ naprawdę wszystko się ze sobą zmywa i uciekają wszystkie szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 4 Lutego 2013 Autor Share Napisano 4 Lutego 2013 No to mi Piotrek po ambicji pojechałeś teraz To już kolejna opinia, że ze zdjęciami jest coś nie tak. Podczas robienia zdjęć coś mi aparat fiksował z balansem bieli i ostrością (SONY F828) no i wyszło to co wyszło. Jutro cykne nowe fotki innym aparatem - zajumam żonie D90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Lutego 2013 Share Napisano 5 Lutego 2013 I koniecznie na białym tle ,u mnie też czy robie swoja D90 czy służbową Alfą 700 na czarnym tle własnie takie lipne wychodzą jak u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi