bazylms Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Będziesz zostawiał właz silnika otwarty? Jak tak to pobrudź tam trochę. Fajnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Podoba mi się, ale te obicia to, tak jak Kamil zauważył, trochę jak na emaliowanym garnku. Ale ja jeszcze nawet tak nie umiem, więc spoko. Co z gąskami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 28 Lutego 2013 Autor Share Napisano 28 Lutego 2013 Będziesz zostawiał właz silnika otwarty? Jak tak to pobrudź tam trochę. Fajnie jest. włąz będzie uchylony tak jak na zdjęciu http://www.regioesercito.it/mezzi/sem47-32_40.htm więc i tak nie wiele będzie widać. Podoba mi się, ale te obicia to, tak jak Kamil zauważył, trochę jak na emaliowanym garnku. Ale ja jeszcze nawet tak nie umiem, więc spoko. Co z gąskami? Coś się wam spodobał ten garnek obicia garnkowe po kurzeniu trochę zanikną. Tak cz siak nie zamierzam ich ruszać. Co do gąsek w weekend je będę malował aerkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Nie nie wielkiej rzeszy fanów ale nie każdy podziwiający pisze posty. Co bys powiedział na to aby wykończyć go lakierem satynowym. Moim zdaniem by wyglądaj realniej. Poza tym super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Ciekawy model i bardzo dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 28 Lutego 2013 Autor Share Napisano 28 Lutego 2013 boje śie Rafał że zanikną pigmenty bo kładłem je tylko na benzyne ekstrakcyjną... a po założeniu wózków nie dostanę się już do wanny. Ale coś wymyślę bo ta satyna chodzi za mną od początku malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Ja psikniesz lakierem to na pewno znikną fajny za mną chodzi saharina też fajna konstrukcja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 8 Marca 2013 Autor Share Napisano 8 Marca 2013 Już niedługo koniec a potem zimowy projekt :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) Ładnie na fotach się prezentuje. Będzie kurz? I co szykujesz na zimę? Edytowane 8 Marca 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 8 Marca 2013 Autor Share Napisano 8 Marca 2013 kurz a zamiast ziemi mieszanka piaskowego pigmentu z ziemnym, na to mieszanka piaskowego i szarego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Fajny szkrab! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 10 Marca 2013 Autor Share Napisano 10 Marca 2013 zapraszam viewtopic.php?f=68&t=37280 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi