kowal76 Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Witam Mój najnowszy modelik Ił 86 z zestawu Zvezda w skali 1/144. Oczywiście jak w moim przypadku malowany pędzlem. Kalki wykorzystałem z zestawu Revella ponieważ zestawowe strasznie się żółciły i postanowiłem je zerwać . Model budowało się bardzo przyjemnie. Po raz pierwszy użyłem płynów do kalek i się z nimi nie rozstanę . Następny na warsztat idzie chyba Spitfire Mk IX 1/72 Matchbox , postanowiłem że wrócę do modeli 1/72 z okresu II Wojny św . Pasażery oczywiście nadal będę sklejał. Przepraszam jak zwykle za jakość fotek ale jeszcze nie zakupiłem "małpy" do robienia lepszej jakości zdjęć. created by Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Spora maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziu83 Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Fajny modelik Na tych fotkach to nawet nie widać że pędzlem malowany, dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Ładnie się prezentuje. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Halifax - Revell/Matchbox 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LarwaKraft Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Oooo kolos. Fajna maszyna. Te rosyjskie sztuki mają swój urok. W przyszłości zrobię pasażera dla syna. Oby nie skończył jak w filmie "Filip z konopii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 No ciekawie Ci wyszedł. Duży on jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Lutego 2013 Autor Share Napisano 2 Lutego 2013 No ciekawie Ci wyszedł. Duży on jest?? Dziękuje za przychylne komentarze . Model ma wymiary 40 cm dl i 33 cm szer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Malowany pędzlem, ten grzmot, na biało? Gratuluję, mój Fi 156 w 1/72 poszedł swojego czasu do wodorotlenku bo biały w macie nie dał się ładnie nanieść pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi