kowal76 Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Witam Mój najnowszy modelik Ił 86 z zestawu Zvezda w skali 1/144. Oczywiście jak w moim przypadku malowany pędzlem. Kalki wykorzystałem z zestawu Revella ponieważ zestawowe strasznie się żółciły i postanowiłem je zerwać . Model budowało się bardzo przyjemnie. Po raz pierwszy użyłem płynów do kalek i się z nimi nie rozstanę . Następny na warsztat idzie chyba Spitfire Mk IX 1/72 Matchbox , postanowiłem że wrócę do modeli 1/72 z okresu II Wojny św . Pasażery oczywiście nadal będę sklejał. Przepraszam jak zwykle za jakość fotek ale jeszcze nie zakupiłem "małpy" do robienia lepszej jakości zdjęć. created by Cytuj
Radziu83 Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Fajny modelik Na tych fotkach to nawet nie widać że pędzlem malowany, dobra robota Cytuj
mig Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Ładnie się prezentuje. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Halifax - Revell/Matchbox 1/72 Cytuj
LarwaKraft Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Oooo kolos. Fajna maszyna. Te rosyjskie sztuki mają swój urok. W przyszłości zrobię pasażera dla syna. Oby nie skończył jak w filmie "Filip z konopii. Cytuj
kowal76 Napisano 2 Lutego 2013 Autor Napisano 2 Lutego 2013 No ciekawie Ci wyszedł. Duży on jest?? Dziękuje za przychylne komentarze . Model ma wymiary 40 cm dl i 33 cm szer. Cytuj
jarek38 Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Malowany pędzlem, ten grzmot, na biało? Gratuluję, mój Fi 156 w 1/72 poszedł swojego czasu do wodorotlenku bo biały w macie nie dał się ładnie nanieść pędzlem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi