Dumo Napisano 4 Lutego 2013 Share Napisano 4 Lutego 2013 Witam Nowy projekcik, model prawie przygotowany do malowania, podstawka zmalowana w 70%: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 4 Lutego 2013 Share Napisano 4 Lutego 2013 No to czekam jakie malowanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Lutego 2013 Autor Share Napisano 4 Lutego 2013 No to czekam jakie malowanie ?? Zieleń na modulacji, będzie bardzo mocno styrany. Pierwszy raz mam zamiar użyć Worn Effect od AK i wszelkie porady sugestie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 4 Lutego 2013 Share Napisano 4 Lutego 2013 No to czekam jakie malowanie ?? Zieleń na modulacji, będzie bardzo mocno styrany. Pierwszy raz mam zamiar użyć Worn Effect od AK i wszelkie porady sugestie mile widziane Ode mnie niestety żadnych rad nie uraczysz bo nigdy nie pracowałem ze specyfikami od AK... ale i tak o efekt końcowy jestem spokojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Lutego 2013 Share Napisano 4 Lutego 2013 A będzie brudzony po pijaku czy na trzeźwo? Czekam z niecierpliwością, bo mi sie twoje prace podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Lutego 2013 Autor Share Napisano 4 Lutego 2013 A będzie brudzony po pijaku czy na trzeźwo?Czekam z niecierpliwością, bo mi sie twoje prace podobają. Krzysiu z imprezami pasuję, minimum dwa tygodnie mam zamiar spędzić z modelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 4 Lutego 2013 Share Napisano 4 Lutego 2013 Dumo, ta podstawka wielkością to pasuje pod TKSa jakiegoś a nie pod tego ośmiokołowego capo di tutti capi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Lutego 2013 Autor Share Napisano 4 Lutego 2013 Uwielbiam małe podstawki, takie moje skrzywienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 4 Lutego 2013 Share Napisano 4 Lutego 2013 Rafałku po nocach je kleisz czy całą grupą bo tempo masz zawaliste . Też czekam na malunki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Lutego 2013 Autor Share Napisano 4 Lutego 2013 Mirku ja nie budowałem bardzo dawno....... ale wracam do gry na najwyżej 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Lutego 2013 Autor Share Napisano 5 Lutego 2013 Zastanawiam się nad takowym malowaniem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2013 Share Napisano 5 Lutego 2013 Rafał - dawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Lutego 2013 Share Napisano 5 Lutego 2013 Nie za małą ta podstawka ? Pooglądam chętnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 5 Lutego 2013 Share Napisano 5 Lutego 2013 Hej.Jeden z ladniejszych pojazdow kolowych,bialy fajny ale zielony bedzie lepszy.Jestem za zielonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 5 Lutego 2013 Share Napisano 5 Lutego 2013 E tam zielony, wszystkie Stryker'y i inne pojazdy kołowe są zielone, dawaj na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Dawaj UN takie malowanie to dopiero wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Dawaj na biało , mało taki9ch na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obalacz panzermitów Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Jak oceniasz lufkę RB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Lutego 2013 Autor Share Napisano 7 Lutego 2013 Chyba zrobię pół na pół wieża zielona, reszta biała Lufa Rb jak zwykle na wypasie chociaż ciężko było przykleić blaszki, kropelka kleju większa od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Lutego 2014 Autor Share Napisano 26 Lutego 2014 Zapomniany trochę wątek, trzeba wrócić z hukiem Podkład gotowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Lutego 2014 Autor Share Napisano 26 Lutego 2014 Jak dotąd 3 warstwy farby bazowej, chyba nałoże dzisiaj jeszcze jedną i zacznę powoli modulować: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Lutego 2014 Autor Share Napisano 26 Lutego 2014 Malowanie bazowe gotowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Lutego 2014 Autor Share Napisano 27 Lutego 2014 Modulacja gotowa, strasznie ciężko wykonać na tym modelu, niby jest sporo krzywizn ale ciężko to wykorzystać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Super fotki - jak grafika 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Lutego 2014 Autor Share Napisano 28 Lutego 2014 Super fotki - jak grafika 3D. Kurde rzeczywiście Jeszcze dzisiaj pójdzie lakier i kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi