skala72 Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Modele chińskiej firmy S-Model w skali 1/72, do tej pory ukazały się: - Pz. Kpfw II Ausf. C - S-Model PS720001 - Fiat CV33 L3/33 Italian Light Tank - S-Model PS720002 - Crusader Mk I/II Cruiser Tank Mk.VI - S-Model PS720003 - Pz.Kpfw. 38H735(f) (Hotchkiss H38) - S-Model 720009 Nowości: - L3/33 Lf Flame tank & trailer - S-Model PS720004 - Nebelwerfer 42 210mm - S-Model PS720005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 może być jakiś inbox, zwłaszcza Crusadera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Andrzej_LK tu masz In-Boxa Crusadera http://www.onthewaymodels.com/reviews/S-Model/SModel_A15.htm Model polecam jest naprawdę wart swoich pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 może być jakiś inbox, zwłaszcza Crusadera? Inbox mały na HenkofHolland.Ale -uwaga - to są snapy do Wargamingu,ale na dobrym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Lutego 2013 Autor Share Napisano 8 Lutego 2013 Nie ma też co szukać zbytnio in-boxów, ponieważ każdy model w sklepie ma również pokazane zdjęcia zawartości pudła (o ile takie zdjęcia są). Przykład: Nebelwerfer 42 210mm - S-Model PS720005 Nadmienię również, że każdy zestaw składa się z Dwóch Modeli (2in1). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Tyle tylko, ze wtedy nie trzeba jechac do sklepu, a to czasami problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Marca 2013 Autor Share Napisano 1 Marca 2013 Inboxy wszystkich S-Modeli znajdują się na stronie Henka: http://henk.fox3000.com/sModel.htm Ja mam nadzieję, że wkrótce pojawią się warsztaty gdzie będą szczegółowe zdjęcia modeli S-Model'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Marca 2013 Autor Share Napisano 1 Marca 2013 Można już zamawiać: Pz.Kpfw. III Ausf.G - S-Model PS720018 Zdjęcia zapożyczone od Henk'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Chyba będę musiał uzbierać wymaganą sumkę i kupić do swojej kolekcji "trójek"... To będzie chyba najlepszy model Pz.III Ausf.G w tej skali, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Do tej pory byla tylko zywiczna konwersja do Revella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Marca 2013 Autor Share Napisano 1 Marca 2013 Do tej pory byla tylko zywiczna konwersja do Revella A nie, był model firmy Attack Hobby PzKpfw III Ausf. G (no.kit: 72822) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Sheridan do złożenia: http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=14075&mode=thread&order=0 i to jest snapkit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Hotchkiss H38/39 - S-Model 720008 W zestaw składa się oczywiście z 2. modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Maja 2013 Autor Share Napisano 3 Maja 2013 Cruiser Mk.III A13 MK.I (2 kits) - S-Model 720010 This product will be in stock on Friday 17 May, 2013. ========= Kfz.13 "Adler" (2 kits) - S-Model 720013 This product will be in stock on Friday 17 May, 2013. ========= BRDM-2 Late version (2 kits) - S-Model 720023 This product will be in stock on June, 2013. All models S-Model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Ok-Adler i A-13-kiedy w kraju???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Maja 2013 Autor Share Napisano 3 Maja 2013 No przecież jest napisane od kiedy są dostępne. Zamawiać już możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtMac Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 I to się ceni, podanie od kiedy będzie model dostępny i jaki jest termin realizacji. Ja oszukałem się, połaszczyłem się na niższą ceny w sklepie Martola z Warszawy i ... zamówiłem zestaw modeli BRDM-2 Late version i ......... otrzymałem informację, że zostały "wyprzedane", a w sklepie TM oraz The Hobby Den jest jak wół napisane: This product will be in stock on June, 2013. Panie Adamie, modele zamówiłem w TM, dzięki za szybką i konkretną odpowiedź, Tomkowi dziękują za polecenie sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Maja 2013 Autor Share Napisano 8 Maja 2013 Zdarza się. Najważniejsze, że u mnie jest dla Pana wszystko jasne i przejrzyste. W każdym razie, modele są już zamówione od miesiąca i mam nadzieję, że będą w czerwcu i nie będzie sztormów po drodze.itd.. Na marginesie napiszę, że szykujemy kolejną firmę z modelami i figurami do WG, mam nadzieję, że wszyscy będą usatysfakcjonowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek44 Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 Najwyraźniej pierwsza partia modeli została wyprzedana. Ja swój model BRDM-2 nabyłem 2 tygodnie temu. Jest dobrze odlany, nie zauważyłem żadnych nadlewek czy jamek skurczowych, a spasowanie części jest prawie idealne. Bardzo ładnie odlane są koła (zarówno felgi, jak i opony). Parę elementów jest uproszczonych, jak to w zestawach "quick build", ale można otworzyć dwa włazy na dachu pojazdu. Minusem zestawu jest możliwość zrobienia kół dodatkowych tylko w pozycji opuszczonej. Jeśli ktoś chce je zrobić złożone, musi przerobić ten element. Trochę zdjęć detali: Ciekawie za to wygląda porównanie zestawu S-Model z zestawem Armo. Oba kadłuby mają różne wymiary i wygląda na to, że BRDM-2 z S-Model jest bardziej poprawny, jednak bez planów nie chcę podejmować ostatecznego werdyktu. Przy czym średnica kół jest taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 S-Model zapowiada T-26...W końcu antena ramowa i wieża z detalami[wizjery,nity]. Foty testowe na Henkofholland. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 15 Lipca 2013 Share Napisano 15 Lipca 2013 Witam Ja A 13 i nebelwerfra kupiłem w Martoli właśnie , co prawda trzeba było ciut poczekać ale już jest pełna oferta S-model. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtMac Napisano 15 Lipca 2013 Share Napisano 15 Lipca 2013 Ja zaopatruję się w Tank Modelsie, teraz kupiłem: - BRDM-2 Late version (2 kits) - S-Model 720023 - BRDM-2 - 9P148 ATGM - S-Model 720024 - BMP-1 (2 kits) - S-Model 720041 Już zamówiłem trzy zestawy GAZ-67B (2 kits) - S-Model 720007. Widziałem jeszcze kilkanaście modeli z S-Modela w biurze jak odbierałem, POLECAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 15 Lipca 2013 Autor Share Napisano 15 Lipca 2013 Gazy są już zamówione trzy tygodnie temu, z doświadczenia pewnie będą w ciągu 2 tygodni, idą z Chin do Europy. Cena: 53,50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 18 Lipca 2013 Share Napisano 18 Lipca 2013 Kfz.13 z pudła S-Model'u... Snap ale kleju trzeba trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 18 Lipca 2013 Share Napisano 18 Lipca 2013 Bardzo zacny, Z tą firmą jest tak że kołowe są fajne, zwłaszcza współczesne natomiast gąsienicowe z racji całości odlewu gąsienic wraz z kołami już nie tak kolorowo, ale i tak lepiej od powiedzmy... RPM-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi