kalaruch Napisano 8 Lutego 2013 Share Napisano 8 Lutego 2013 Jak w temaciku, modelik wznowiony, fajniusi w mojej skali. Jednak okręty to moja sfera Cat approved Inbox: viewtopic.php?f=79&t=20771&hilit=special+navy Ale bez blach. Mówi się trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 8 Lutego 2013 Share Napisano 8 Lutego 2013 lepiej pokaż ile masz już sklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 No nie daj się prosić długo, bardzo ciekawy temat . Czekam z niecierpliwością na fotki z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 No nie daj się prosić długo, bardzo ciekawy temat .Czekam z niecierpliwością na fotki z budowy toć ten uboot jest prawie skończony więc prędzej sie doczekamy fotek w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 i tak najważniejszy jest głos asysytenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Widzę, że pudełko jest porządne, skoro wytrzymało nacisk jednostkowy kota xD. Brawa dla producenta modelu za solidne opakowanie wyrobu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 9 Lutego 2013 Autor Share Napisano 9 Lutego 2013 Kot waży tyle ile spaniel, naście kilo jest Kadłub zrobiony i poszpachlowany: Niestety, połówki są średnio odlane, gną się na boki i trzeba etapami kleić wzdłuż kadłuba. Jak ktoś będzie lepił musi brać to pod uwagę. Inna sprawa to short run, trzeba rozpierać, szpachlować i szlifować Trochę to schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Niespotkany jeszcze model. Podglądam z wielkimi oczami:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Niespotkany jeszcze model. Podglądam z wielkimi oczami:] na rynku jest od około 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Chodzi mi o To konkretnie forum. Innych nie podglądam bo co za dużo to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 Dosiadam się do oglądania. Na razie ładnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 Teraz przynajmniej wiadomo jak działa nasz klawy duecik modelarski z 3miasta. Jeden do budowy barki zagonił stado fretek, a teraz okazało się, że drugiemu U-boota modeluje kocur. Tylko nie róbcie wspólnych warsztatów bo moze się skończyć zadymą w stoczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 23 Marca 2013 Autor Share Napisano 23 Marca 2013 Od nowa trzeba było zrobić drabinkę, bo dziury robione wiertłem w dremelu na wysokich obrotach stopiły polistyren... Więc zaczyna jakoś to wyglądać lepiej Model trafił do podkładowni, teraz z górki - dodanie anten i malowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 (edytowane) Zasiadam w pierwszym rzędzie . Edytowane 24 Marca 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 "Zwierzęce" posty usunąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 "Zwierzęce" posty usunąłem. To jeszcze usuń ten nad twoim bo taki to on nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi