duszek Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Witam Czy wódka jest najlepszym rozcieńczalnikiem do akryli? Do tej pory używałem wody destylowanej ale tata użyczył mi troche luksusowej i chce wypróbować. Wiec czy wóda jest najlepsza do malowania aerografem przy pomocy akryli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Najlepszy jest Leveling Thinner od Gunze, ale nie do wszystkich akryli można go lać. Wódka jest pod tym względem lepsza od wody, że nie musimy dodawać opóźniaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 wódka jest najlepsza do picia. od tego zacznijmy Zależy jaka psze kolegi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 wódka jest najlepsza do picia. od tego zacznijmy. Jest najlepsza do wykręcania m....rdy a jak zaczyna ci smakować to masz problem ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 z kubkami smakowymi jak Tobie mordy nie wykręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Ktos tu kiedys napisal ze jest najlepsza do akryli wiec zaczolem uzywac flaszeczka na model wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Ja walę aceton do Pactry i jest miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 do pactry dałem Absolwenta i malowałem 30 min, zero glutów, zasychania, zapychania aero, jak z wodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 jak dorośniesz, to docenisz. jak byłem dzieckiem nie smakowały mi oliwki, chrzan oraz kawa Wiek chrystusowy już osiągnąłem, a mordę dalej wykręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 a co? Wzrost? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 No to powtórzę, za kolegą: jeżeli Tobie smakuje wódka, to albo pijesz za mocno rozcieńczoną z colą ( co jest nie wskazane, ale i wtedy może faktycznie smakować), albo masz problem. Sama w sobie w ogóle nie jest smaczna, nawet żubrówka, czy też np mój faworyt "Russkij Standard", którą polecam na równi z Niemiroffem i praktycznie każdą polską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Ciepła z gwinta...ehh młodości-nad poziomy wylatuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Panowie spokojnie ; ) każdy ma swój gust i niech zachowa swoje kubki smakowe dla siebie. A do farby szkoda lać, lepiej nastawić jakąś nalewkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 27 Lutego 2013 Share Napisano 27 Lutego 2013 ja tam wolę "angielską wódę na myszach" Ale do akryli jej nie leję, jak wyżej napisałem zwykła nasza lepsza i na pewno na razie będę używał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 27 Lutego 2013 Share Napisano 27 Lutego 2013 Ktos tu kiedys napisal ze jest najlepsza do akryli wiec zaczolem uzywac flaszeczka na model wystarcza A potem takie modele wychodzą... żródło: http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=32&t=23162&start=120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Akurat jak na zlosc nie chca takie wychodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 A tak powaznie,nie polecam dykty czyli denaturatu ,oczywiscie do opozniania schniecia akryli.Przeklamuje kolory i to dosc mocno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 To trzeba przez chleb przeposcic to nie bedzie przeklamywal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Czy wódka jest najlepszym rozcieńczalnikiem do akryli? Nie wiem czy do akryli, ale do rozcieńczania coca-coli się nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 No i tym sposobem zrobiła nam się tu fachowa dyskusja o wódce z colą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Upodobania rozne jedni leja do akryli inni do coli ale nikt nie wspomnial o sledziu czy ogorkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 2 Marca 2013 Share Napisano 2 Marca 2013 a co w tym złego? To, że to forum modelarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 2 Marca 2013 Share Napisano 2 Marca 2013 Kamil! Jeżeli faktycznei lubisz wódkę z colą i koniecznie w półpłynnej postaci ( czytaj zmrożonej, co i ja osobiście preferuję), to polecam Tobie spróbować "Russkij Standard". Można pić ją w temperaturze niemal pokojowej. Serio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 3 Marca 2013 Share Napisano 3 Marca 2013 a co w tym złego? To, że to forum modelarskie. Błagam... czasem mały odskok od tematu nie zaszkodzi. Zwłaszcza jeżeli padła odpowiedź na zadane pytanie. Uważam, że do momentu kiedy ktoś nie używa wulgaryzmów temat może okazać się zabawny i nie warto od razu skazywać go na banicję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi