kondzior4 Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Witam kolegów modelarzy chciałbym zaprezentować wam model który ostanio udało mi sie skleić.Model sklejał się bardzo fajnie było dużo elementów ale dałem sobie z nimi rade.Jesli chodzi o malowanie to malowalem pedzlem farbkami Pactry.Jest to pierwszy model który wam pokazuje jak wyszedł ocencie sami. Miłego oglądania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Model mi się podoba, tylko te gąsienice takie smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Biorąc pod uwagę skalę i rozmiar jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 27 Lutego 2013 Share Napisano 27 Lutego 2013 Biorąc pod uwagę, że jest to wyrób Mirage'a to też jestem pod wrażeniem. Tylko te brezentowe rolety się tak nieprzyjemnie błyszczą. Jakiś pigmencik na nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Super. U mnie ten model czeka w kolejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Brawa za tematykę . Zważywszy na skalę wyokonanie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzior4 Napisano 22 Maja 2013 Autor Share Napisano 22 Maja 2013 Mam do was pytanie.Otóż w mojej miejscowości za jakiś czas będzie konkurs modelarski i chciałbym prosić was o rade.Chciałbym zgłosić swój model tylko teraz pytanie czy w ogóle jest sens czy nie jest on za "słaby" na taką imprezie?Nigdy nie brałem udziału w żadnym konkursie i nie byłem na takim więc nie wiem.Podejrzewam że poziom jest dość wysoki i nie chce się wygłupić z moimi wypocinami:) Jeśli możecie to napiszcie co o tym myślicie. Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roqford Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Wystawiaj, inaczej się nie dowiesz, jak dla mnie na podstawie zamieszczonych zdjęć, model wykonany bardzo ładnie. W dodatku w polskich barwach i w tej skali! Powodzenia na konkursie i przy klejeniu następnych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Wystawiaj,wystawiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Wystawiaj. Pokazy i konkursy modelarskie to nie tylko nagrody i prestiż. Pokazując taki model propagujesz również pamięć o naszych inżynierach którzy tworzyli takie pojazdy w okresie międzywojennym. Niestety temat polskiej myśli technicznej nie jest szczególnie popularny zarówno wśród modelarzy jak i ogółu społeczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Wystawiaj. Pokazy i konkursy modelarskie to nie tylko nagrody i prestiż. Pokazując taki model propagujesz również pamięć o naszych inżynierach którzy tworzyli takie pojazdy w okresie międzywojennym. Niestety temat polskiej myśli technicznej nie jest szczególnie popularny zarówno wśród modelarzy jak i ogółu społeczeństwa. Niestety firmy takie jak Tamiya czy Dragon prawdopodobnie nigdy nie wypuszczą modelu 7TP, a niestety jakość wypustu Mirage skutecznie odstrasza wielu modelarzy. Sam wiesz ile trudu kosztowało cie doprowadzenie go do jako takiego stanu (choć osobiście uważam ze to była bardzo dobra robota ). Niestety sam też zaliczam się do grona tych wygodnickich i wolę sklejać łatwo i przyjemnie niż babrać się tydzień z dorabianiem jednej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Piękny maluch. Dobrze, że ktoś ten model skleił i zaprezentował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi