RH Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Dla odmiany coś o większych gabarytach .Właśnie kończę na nowy sezon model Albatrosa DV .Moz enie jest w 100% zgodny z originale ,ale....ma tą przewagę nad tymi w 1:72,48 czy 32 że śmiga po niebie , Myślę ze niebawem pogoda wiosenna zagości na dobre i będzie można odbyć dziewiczy lot a..rozpiętość to 1350cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 No pięknie. Jaki silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 28 Lutego 2013 Autor Share Napisano 28 Lutego 2013 No pięknie. Jaki silnik? Elektryk E-max BL 2826/6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 No, no - przy rozpiętości 1350 cm to będzie większy niż oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 1 Marca 2013 Autor Share Napisano 1 Marca 2013 No, no - przy rozpiętości 1350 cm to będzie większy niż oryginał Oj pomyliłem się(zdaża sie najlepszym ) oczywiście to mm albo jak kto woli może byc 135cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawbo Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Wygląda wspaniale, no i ma wash'a znaczy się będzie dobrze latał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 1 Marca 2013 Autor Share Napisano 1 Marca 2013 Wygląda wspaniale, no i ma wash'a znaczy się będzie dobrze latał Mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 To jakiś gotowy zestaw do montażu, czy własny produkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Celownik mu się nie przekrzywił, temu Albatrosu ;) ? Cieszy fakt, że ładna maszyna doczeka się latającej repliki. Mam nadzieję, że dokonasz oblotów próbnych, nim dreamlinery wrócą na nieboskłon. PS- czy mógłbym postulować dodanie jakiegoś zarostu panu pilotowi? Stan aktualny : pilot jest na 99% podobny do kasjerki z mojego osiedlowego sklepu z hydrauliką. Oznaczenia malowałeś? Fajnie się prezentują. Powodzenia w powietrzu życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 1 Marca 2013 Autor Share Napisano 1 Marca 2013 Model jest niestety z zestawu ,oznaczenia już były ,ja ze swojej strony troszkę go z tuningowałem ,robią linie podziali brudzenia .Przy silniku też troszkę pogrzebałem .Całkowicie zmieniłem uzbrojenie dokupując bardzo porządnie wykonane km Spandau (zresztą ta firma ma wiele innych km jak levis czy Wickers w 1:6) http://www.ebay.pl/itm/360529159853?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Co do pilota ,to mysle że nie trzeba zarostu ,wszak wtedy latały w większości młodzieniaszki dopiero co oderwane od mamusinego cycka .Tak że o zaroście to jeszcze nie marzyli .A wielu nawet nie doczekało owego :( Albatros jest przeciwwaga do modelu ktory juz posiadam (no przecież z kimś musi walczyć) Tu filmik : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Dobra, dobra, ja się nie wtrącam, niech będzie maminsynek Ale celowniki kaemów na 4-tym obrazku od góry wyglądają na nieco zwichrowane... I dzięki za njusa- nie wiedziałem, że WilliamsBros takie rzeczy robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 9 Marca 2013 Autor Share Napisano 9 Marca 2013 (edytowane) No jakoś dokończylem "dziada " teraz tylko wyważenie i ,oczekiwanie na przychylna pogodę, bo jak na razie prognozy mówią o opadach śniegu ,co jednoznacznie oznacza ,...nici z latania :( Edytowane 9 Marca 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Ekstra, ale najbardzie to Ci zazdroszczę ...miejsca w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 9 Marca 2013 Autor Share Napisano 9 Marca 2013 Ekstra, ale najbardzie to Ci zazdroszczę ...miejsca w domu Na szczęście ta maszyna ma rozmontowywane skrzydła ,tak że kłopotów z przechowywaniem nie powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi