Keisyzrk Napisano 19 Maja 2013 Autor Share Napisano 19 Maja 2013 Coś tam oznaczenia zmalowałem..i właz mi się urwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 7 Lipca 2013 Autor Share Napisano 7 Lipca 2013 Ostatnio przez różne sprawy modelarstwo zeszło na boczny tor a skończyć trzeba. Niewiele zdziałałem przy modelu. Jak widać jestem w trakcie brudzenia Czas wziąć się do roboty i pozamawiać co potrzebne aby model nie kurzył się na warsztacie Gumiaki będą napięte puki co wiszą sobie bezładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Na tym etapie wygląda to bardzo ładnie czekam na dalsze odsłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Jest ładnie zrobiony - uważaj żeby tego nie spaprać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 7 Lipca 2013 Autor Share Napisano 7 Lipca 2013 Na tym etapie wygląda to bardzo ładnie czekam na dalsze odsłony. Dzięki. Jest ładnie zrobiony - uważaj żeby tego nie spaprać. Się okaże co wyjdzie z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Model może się podobać , jakimi specyfikami wykonywałeś brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 8 Lipca 2013 Autor Share Napisano 8 Lipca 2013 Model może się podobać , jakimi specyfikami wykonywałeś brudzenie. Brudzenie to taki standard już u mnie trochę modyfikowany co jakiś czas. Dokładniej mówiąc mieszanka pigmentów, farb olejnych, i akurat jednego specyfiku od AK w odcieniu ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 13 Lipca 2013 Share Napisano 13 Lipca 2013 Oba Twoje modele są niesamowite. Cieszą mnie takie warsztaty bo pokazują , że nie trzeba wydawać ciężkiej kasy na modele renomowanych producentów aby zbudować bardzo dobre modele. Szkoda, że tak późno przeczytałem ten wątek. No i niedobrze, że nie udało Ci się zdobyć ładnych gąsienic do tego Tadzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 14 Lipca 2013 Autor Share Napisano 14 Lipca 2013 Oba Twoje modele są niesamowite. Cieszą mnie takie warsztaty bo pokazują , że nie trzeba wydawać ciężkiej kasy na modele renomowanych producentów aby zbudować bardzo dobre modele. Szkoda, że tak późno przeczytałem ten wątek. No i niedobrze, że nie udało Ci się zdobyć ładnych gąsienic do tego Tadzia. Dzięki . Gąsienice mimo iż gumowe nawet ładnie się ułożyły. W następnym tygodniu będą zdj. to pokazujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 14 Lipca 2013 Share Napisano 14 Lipca 2013 Patrzę na Twój warsztat i jak dla mnie to jest troszkę zbyt "malarsko" momentami bryła czołgu przypomina mi omszały monolit, ale to tylko kwestia stylu a każdy modelarz ma inny. Skill u kolegi duży a model jak najbardziej na b. wysokim poziomie. Widać u Ciebie że dobry modelarz wyciągnie dużo nawet z kichy - gumowe gąsienice - niby zgroza ale jak dobrze zrobić to dają radę - gratuluję! Dałbym mu jak nic 9/10. Czekam na fotkę dodatkową gąsienic Tadka i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 27 Lipca 2013 Autor Share Napisano 27 Lipca 2013 Z tempem jakie mam to abym skończył do zimy ISU Tadek Gąsienice są ogarnięte po lewej stronie modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 No i pieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 Ładnie, ale to nie koniec jeszcze chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 27 Lipca 2013 Autor Share Napisano 27 Lipca 2013 Ładnie, ale to nie koniec jeszcze chyba? Jeszcze sporo szczegółów prze mną podstawka do IS'a i kilku figurantów No i pieknie. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 Ah rzeczywiście tu są 2 różne modele. Oficerki tego koleżki z PPSz trochę przybrudź bo taki glanc jak an defiladzie. Może jeszcze jakiś krzaczek czy kamyczek tu i tam? Bo modele wypieszczone a podstawka odstaje swoją surowością. Oczywiście nie mam zastrzeżeń do samego wykonania wszystko wg sztuki. Pzdr K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 Modele bardzo ładne. Ale Tadzik moim zdaniem ma za duże zwisy gąsienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 27 Lipca 2013 Autor Share Napisano 27 Lipca 2013 Modele bardzo ładne. Ale Tadzik moim zdaniem ma za duże zwisy gąsienic. Trochę tak ale zdj. zrobione prosto po zdjęciu patyczków które je naciągały, zapewne gąski jeszcze się zejdą. Ah rzeczywiście tu są 2 różne modele. Oficerki tego koleżki z PPSz trochę przybrudź bo taki glanc jak an defiladzie. Może jeszcze jakiś krzaczek czy kamyczek tu i tam? Bo modele wypieszczone a podstawka odstaje swoją surowością. Oczywiście nie mam zastrzeżeń do samego wykonania wszystko wg sztuki. Pzdr K Z figurkami jeszcze czeka mnie długa droga podobnie z podstawkami które nie wychodzą mi zbyt dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 Bardzo ciekawa praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 18 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2013 ISU oficjalnie leci na półkę pod folię aby się nie kurzyć. Galeria > http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=39435 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 15 Października 2013 Autor Share Napisano 15 Października 2013 Powinno to być w zasadzie skończone jakiś miesiąc temu... a wszystko tak na 70-90% jest. Wlokę się z tym komuchem niemiłosiernie i mam go powoli dosyć. Ten delikwent z wroną na hełmie zgubił broń.. jak się znajdzie to wróci, teraz ucieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 Za tą "wronę" ginęli prości żołnierze... może warto się czasem zastanowić? A model na 5! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi