Lipstein Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Rany Chrystusa, ale diorama... Mech ....Ech..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Wow, robi wrażenie Piękna praca... Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Bardzo mi się twoja praca podoba... no i cały czas zastanawiam się, jak ci się bez uszczerbku taką scenkę udało dostarczyć na drugi kraniec Polski Sztuczki Jedi czy cuś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Figurki powalają na ziemię, a pojazdy, które osobiście nigdy nie przypadły mi do gustu ( czytaj do ich zlepienia), w Twoim wykonaniu są zrobione po mistrzowsku. Nie wspomnę tutaj o kapitalnym mechu na drzewie i ogrodzeniu. BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Z przyjemnością zabieram głos w takich sprawach, choć w Twoim przypadku trudno go wydobyć. Na żywo robi jeszcze większe wrażenie. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Tomek, "s..cenka opada" Podobuje mi się bardzo. Sam od roku zbieram sie do scenki z Schimmim i chłopakami z LAH, z Charkowa. Figurki, to jak je pomalowałeś, to mój ulubiony styl wykonania - bez lalkarstwa a' la okładki pudełek Alpine Miniatures, ale z Rembrandtowską klasą. Pojazdy i otoczenie - powiem tylko : uczyć się od Ciebie, uczyć, uczyć i raz jeszcze uczyć się. Pokazuj więcej, będę podpatrywał. Wielkie Brawa. Masz wyróżnienie z Bytomia ? Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Bardzo fajna praca, mech rzeczywiście robi wrażenie, przeglądnąłem warsztat w nadziei, że zobaczę jak go wykonujesz ale nie znalazłem. Piszesz, że mech zrobiłeś z wikolu i posypki, bardzo proszę o foty produktów pomocnych do wykonania takiego mchu . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Tyle wpisów rzadko sie zdarza. Muszę przyznać że jestem pod naprawdę wielkim wrażeniem. Figurki pierwsza klasa a i cała reszta jest wyśmienita. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Nie mam jednak wątpliwości, że były lepsze dioramy niż moje. Wyróżnienia wzięli Radek Pituch, Uki 761, Yantom - to uznane marki w dziedzinie dioram. Świetne prace należało im się. Moim skromnym zdaniem, to Twoja praca jest fantastyczna, a przegrała ze względu na gabaryty. Prace wymienionych Kolegów są czymś, o czym można śnić, ale Twoja niewiele im ustępuje. Utwierdza mnie to w przekonaniu, o konieczności podziału kategorii ze względu na gabaryty pracy (tak przynajmniej sądzę) i tutaj byłbyś faworytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi