krz0011 Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Jakimi farbami malowałeś? Zdaje się że zielony przykurzył co psuje efekt, ja bym wykąpał i próbował jeszcze raz. Popróbuj z różnymi konsystencjami farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 3 Maja 2013 Autor Share Napisano 3 Maja 2013 Witam wszystkich. Stug został umyty i ponownie nałożyłem surfacer. W między czasie zacząłem pracę nad podstawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Będziesz malował kamo jak poprzednio czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 3 Maja 2013 Autor Share Napisano 3 Maja 2013 Będziesz malował kamo jak poprzednio czy coś innego? Spróbuje jeszcze raz to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Napisz coś o tych zimmerytach plastikowych na stugu.Chciałbym kiedyś się szarpnąć na tigerka I z dragona i nie wiem czy lepiej zakupić z zimmeritem czy też bez do ewentualniego dorobienia czu Ataku zakupić by trzeba było.A sztudzik idzie fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Jak będziesz malował to odkręć tą pierwszą osłonkę z otworami na osłonie dyszy HS. Wtedy kreski wyjdą Ci cieniutkie i nie będzie odkurzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 13 Maja 2013 Autor Share Napisano 13 Maja 2013 Jak będziesz malował to odkręć tą pierwszą osłonkę z otworami na osłonie dyszy HS.Wtedy kreski wyjdą Ci cieniutkie i nie będzie odkurzu. Wina leżała po stronie dyszy, która miała mikro pęknięcie. Dzisiaj dotarła nowa i skończyłem kamo. W między czasie podłubałem przy podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 13 Maja 2013 Share Napisano 13 Maja 2013 Świetnie to wygląda. Rozumiem, że na podstawce Stug znajdzie się na dolnym poziomie? A u góry jeszcze jakaś "akcja"? Podglądam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk2000 Napisano 14 Maja 2013 Share Napisano 14 Maja 2013 Ładne malowanie a z czego wykonałeś rdzę na tłumiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 14 Maja 2013 Autor Share Napisano 14 Maja 2013 Świetnie to wygląda. Rozumiem, że na podstawce Stug znajdzie się na dolnym poziomie? A u góry jeszcze jakaś "akcja"? Nie będzie żadnej akcji tylko zabudowa i inne śmieci. Ładne malowanie a z czego wykonałeś rdzę na tłumiku Zestaw Lifecolor Dust & Rust a następnie sól na lakier do włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk2000 Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Dzięki za odpowiedź na pewno się przyda przy robieniu rur wydechowych do mojego tygrysa królewskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 21 Maja 2013 Autor Share Napisano 21 Maja 2013 Postęp niewielki, pomalowałem narzędzia i położyłem pierwszy filtr. Obić niewiele, bo nie zamierzam tworzyć styranego, co najwyżej trochę brudnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk2000 Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 Czym malowałeś narzędzia olejami, a jeżeli tak to podaj proszę numery i firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 26 Maja 2013 Autor Share Napisano 26 Maja 2013 Witam wszystkich. Prace nad podstawką idą dalej. Stug już po filtrach i washu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Praca zapowiada się rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Ładny początek. Tylko coś mi się ta ławka jakaś gigantyczna przy tym Stugu wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 31 Maja 2013 Autor Share Napisano 31 Maja 2013 Walkę z pojazdem uważam za zakończoną. Pozostało jedynie dokończyć podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi