tomek14147 Napisano 2 Maja 2013 Share Napisano 2 Maja 2013 Czasami "skromnie" to dokładnie w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert C Napisano 8 Maja 2013 Autor Share Napisano 8 Maja 2013 Witam! Mineło sporo czasu od ostatniej aktualizacji.... z powodu że w połowie marketów w LBN nie mogłem kupić sidoluxu ........ skończyło się że go zamówiłem przez internet razem z clinluxem. I teraz mam pytanie jak używać clinluxu? Rozcieńczać go ? Jak tak to w jakich proporcjach ? A co do samego chieftaina to nałożyłem kalki sido wash sido i zacząłem go brudzić. Chciałem osiągnąć mniej więcej efekt pojazdu który wrócił prosto z manewrów na poligonie w słoneczny dzień. Będę jeszcze w niektórych miejscach poprawiał. Przepraszam że fotki takie słabe ale robione przed zachodem słońca (10 min temu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 Coraz lepiej zaczyna wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 Też mi się podobuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert C Napisano 10 Maja 2013 Autor Share Napisano 10 Maja 2013 Model uważam za skończony Galeria: viewtopic.php?f=68&t=38128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 10 Maja 2013 Share Napisano 10 Maja 2013 On celuje we mnie!!! A tak na poważnie to wrzuć więcej fotek bo trudno coś powiedzieć więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi