Wojciech Butrycz Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Pora na coś z innej niż współczesna beczki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Chociaż dwupłatowce takie jak ten z okresu I WŚ są jeszcze poza moim zasięgiem umiejętności technicznych to mogę napisać, że model czysto techniczne jest ładny. Podoba mi się malowanie no i naciągi. Kwestie merytoryczne pozostawiam ekspertom. Ja daję od siebie 4/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Piękny model najpiękniejszej maszyny typu C - fajnie by wyglądał przy dość paskudnym Alb C.XV. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Naciągi w 72ójce! Kosmita! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 konkretny tusiter! Fajnie wygląda, trochę żeberka mało widoczne, ale podoba mi się on pozdrawiam, K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 A ja na gapić się nie mogę na malowanie "sklejki". Super efekt. Choć mistrzowi gratulować nie trzeba - gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 Masz pan talent!!!...przecież to naprawdę maluchy...a wyglądają jak prawdziwe...TO JEST NAPRAWDĘ MISTRZOSTWO!!!...Te karabiny to jest poprostu szok!!!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 Wszystkie te pierwszowojenne z Twojej reki Wojtku zawsze mnie zachwycaly i zachwycaja - czasem tez inspiruja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi