Fabson93 Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Witam. Zamierzam zbudować dioramę/makietę, o tym jak Izraelscy żołnierze wpadną w zasadzkę, gdzieś w jakimś palestyńskim mieście W dioramie zamierzam wykorzystać poniższe modele Budowę zacznę od jutra ,gdy będę w posiadaniu już wszystkich materiałów Dioramę, zakończe z całą pewnością,i projekty które wcześniej zacząłem, bowiem mam 5 miesięcy L4, po niefortunnym upadku Moja diorama/Makieta będzie długa na jakiś 1m może troche mniej i szeroka na jakieś 30 cm, Jak dokładnie będzie to wyglądać ,to jeszcze nie wiem ,ale raczej będę się wzorował, na fotografii ronda w centrum Ramallah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teusz Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Zacna diorama się szykuje.. będę tu zaglądał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Plan ambitny, a i wyposażenie dioramy będzie bogate. Tak więc popatrzymy co tam zdziałasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Z racji przewidywanej obecności pojazdu IDF Hummer Memugan będę obserwował z zaciekawieniem. Obejrzyj to- może coś Cię zainspiruje http://www.ammontijo.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=3726&hilit=humvee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.Watson Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Fajna Dioramka się zapowiada , ja właśnie pracuję nad dwoma zestawami które masz, mianowicie kupiłem też tego Pick Up-a ale w innej wersji, i mam też te same figurki tych Arabów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Z tego co pokazałeś zapowiada się coś dużego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Tia, zapowiada się... Jakoś się zapowiedzieć nie może Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Faktycznie będzie ciekawa. W co będą uzbrojeni Palestyńczycy? W proce i kamienie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Nic z tego nie będzie. Indagowałem Autora na okoliczność odsprzedania konwersji do Memugana, ale bez odzewu...klapa na całej linii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vargien Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Zapowiada się ciekawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Zapowiada się ciekawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts