Fabson93 Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Witam. Zamierzam zbudować dioramę/makietę, o tym jak Izraelscy żołnierze wpadną w zasadzkę, gdzieś w jakimś palestyńskim mieście W dioramie zamierzam wykorzystać poniższe modele Budowę zacznę od jutra ,gdy będę w posiadaniu już wszystkich materiałów Dioramę, zakończe z całą pewnością,i projekty które wcześniej zacząłem, bowiem mam 5 miesięcy L4, po niefortunnym upadku Moja diorama/Makieta będzie długa na jakiś 1m może troche mniej i szeroka na jakieś 30 cm, Jak dokładnie będzie to wyglądać ,to jeszcze nie wiem ,ale raczej będę się wzorował, na fotografii ronda w centrum Ramallah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teusz Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Zacna diorama się szykuje.. będę tu zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Plan ambitny, a i wyposażenie dioramy będzie bogate. Tak więc popatrzymy co tam zdziałasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Z racji przewidywanej obecności pojazdu IDF Hummer Memugan będę obserwował z zaciekawieniem. Obejrzyj to- może coś Cię zainspiruje http://www.ammontijo.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=3726&hilit=humvee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 Fajna Dioramka się zapowiada , ja właśnie pracuję nad dwoma zestawami które masz, mianowicie kupiłem też tego Pick Up-a ale w innej wersji, i mam też te same figurki tych Arabów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 Z tego co pokazałeś zapowiada się coś dużego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 Tia, zapowiada się... Jakoś się zapowiedzieć nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 Faktycznie będzie ciekawa. W co będą uzbrojeni Palestyńczycy? W proce i kamienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 Nic z tego nie będzie. Indagowałem Autora na okoliczność odsprzedania konwersji do Memugana, ale bez odzewu...klapa na całej linii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vargien Napisano 15 Listopada 2013 Share Napisano 15 Listopada 2013 Zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 16 Listopada 2013 Share Napisano 16 Listopada 2013 Zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi