MarJa Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Zapraszam do oglądania i komentowania. Przepraszam za ilość i jakość zdjęć. Dziękuję i pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 piękny modelik i super malowanie. Gratulacje tym większe że na takim maleństwie. Jedyny minus to połówki sfastyk na palmach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Model genialny, gdyby nie tytuł pomyślałbym, że to 35. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Świetny maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Swietne wykonanie Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 19 Maja 2013 Autor Share Napisano 19 Maja 2013 Dziękuję bardzo za uznanie i pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Ładna czwóreczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 bardzo ładny maluszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 20 Maja 2013 Autor Share Napisano 20 Maja 2013 Dziękuję! Rzeczywiście maluszki te 72-ki. Detal strasznie umowny - trochę blachy musiałem mu dołożyć -masakra... Chyba przerzucę się na 48-kę... Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 LAJKUJE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Świetny model - warsztat malarski mistrzowski Dziękuję!Rzeczywiście maluszki te 72-ki. Detal strasznie umowny - trochę blachy musiałem mu dołożyć -masakra... Chyba przerzucę się na 48-kę... Pozdrawiam, Marcin O tak, tak.... dobrze kombinujesz - oby jak najwięcje takich Modelarzy w skali 1/48. Serdeczności. Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 22 Maja 2013 Autor Share Napisano 22 Maja 2013 Dzięki! Wchodzę w 48, dwójka i trójka już czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Piekny maluszek No to czekamy na kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Pozostaje tylko pogratulować. Powiem tylko, że aż prosi się o pustynną podstawkę i ludzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 23 Maja 2013 Autor Share Napisano 23 Maja 2013 Dziękuję! Niestety nie potrafię tworzyć podstawek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Wybrałeś : Styrany Model po paru cięzkich bitwach Gratuluję, pełna "profeska" w tej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Teraz dopiero rzuciła mi się w oczy jedna rzecz, chodzi o palemkę, rozumiem, że została dopiero co namalowana na pzIII ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Ładny szkrab. Dobrze jest ( dla Autora) gdy oglądający zdjęcia przez pewien czas jest przekonany, że patrzy na pracę w skali 1:35, gdy to tak na prawdę 1:72. Ja, póki sobie nie przeczytałem, własnie tak myślałem. Gorzej gdy odwrotnie. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lop3zpk Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Piękny Pezet, boski efekt jak na tą skalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Fenomenalnie malujesz te maluszki. Wierzyć się nie chce, że to 72 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 14 Września 2013 Autor Share Napisano 14 Września 2013 Skala 72 - kalkomania z palemką, z taką "niedorobioną" swastyką dodawana jest do zestawu - pewnie nie chcą promować faszystowskich symboli i taki unika Dragonowców... Fajnie wspominam naszą rozmowę w Muzeum Wojska Polskiego:) Wszystkim dziękuję za miłe słowa! Spiton - bardzo cieszy mnie każdy Twój komentarz. Dzięki! Teraz maluję 48-semki:) to jest czad... Ale i 72-ki znowu mnie wciągnęły... To do, M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi