Krisownia Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Saturator jest piękny, ale Twoja betoniarka mnie RO-ZJE-BA-ŁA Genialne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2013 Witajcie! Wspomnienia są fajne, ale niech nie będą przyczynkiem do czarnej propagandy. Daleki jestem od siania tejże, z perspektywy lat wszyscy dostrzegamy elementarny brak higieny związany z piciem sodówy, ale czy życie nie było mimo wszystko zdrowsze bez tych wszystkich polepszaczy, E - ileś tam, sztucznych barwników powodujących rozmaite alergie itd? Masło było masłem, chleb był chlebem, a nie watą w skórce. A jak się czekało na owoce sezonowe... Jasne, świadomość wśród społeczeństwa, a może raczej jej brak też miała wpływ na popularność tego urządzenia. A alternatywy dla wspólnych szklanek nie było, no chyba że z własnym kubkiem by się przyszło. Zanim pojawiły się plastikowe kubeczki, wlewali wodę do wafelków od lodów, czasami zdążyło przecieknąć zanim nalało sie do pełna Link ciekawy, do postudiowania, dzięki. Krisownia, dzięki za miłe słowa, ja jednak SW - 1 wyżej oceniam, bo to całkowicie moja praca, a betoniarka odtworzona z wycinanki. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dmitruk Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=xVJ-146tgtw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 I co, znów szykuje się Galeria Admina? ;) Świetna robota. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 Dołączam się do gratulacji i zachwytów. Przypomina się dzieciństwo - choć mi mama zabraniała pić "gruźliczanki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 8 Czerwca 2013 Share Napisano 8 Czerwca 2013 No to ja bez soku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 19 Czerwca 2013 Share Napisano 19 Czerwca 2013 W powodzi świetnych modeli w Koszalinie Twoja, Marcinie "tyfusówka" wyróżniała się znakomicie . Rewelacja... Z sokiem 1,50, bez 50 gr... W taki dzień jak dziś była oblegana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2013 A ja żałuję fiedotow, że nie było okazji w Koszalinie zamienić paru słów na temat Twojej dioramy ze spitem i fotografem. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Bradzo fajne. Dodałbym minimalne ilości washu. Żeby odrobinkę przybrudzić. Jakieś minimalne przebarwienia, pożółknięcia. Betoniarka też robi wrażenie. Dobra tematyka. Pozwala odetchnąć od wojennej. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi