Thomas69 Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Witam wszystkich i zapraszam do galerii, Drone MQ-9 REAPER 1/72 z stajni ITALERI . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 piękny dron. Jak duży jest w porównaniu z myśliwcami z 2 WŚ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Model wygląda bardzo ładnie. Część gwiazd jest jednak chyba naniesiona niepoprawnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Tomek bardzo udany Dron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas69 Napisano 30 Maja 2013 Autor Share Napisano 30 Maja 2013 Z gwiazdami na płatach przyznaje jest błąd po winne być odwrotnie ,sugerowałem się instrukcją dopiero po naklejeniu sprawdzałem z zdjęciami ,i dopiero zobaczyłem błąd .Ale było już po ptakach. Mam zamiar to poprawić szukam kalek takiego samego kroju ,może ktoś ma na zbyciu bardzo bym był wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Na kadłubie jedna też do zmiany. Przejrzyj zdjęcia co do obecności znaku na płacie w ogóle. Ale model sam w sobie elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas69 Napisano 30 Maja 2013 Autor Share Napisano 30 Maja 2013 Nie sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 sugerowałem się instrukcją Instrukcja jest poprawna jeśli idzie o kierunek gwiazdek, nieładnie tak zwalać na Italeri! Gdybyś robił jeszcze kiedykolwiek amerykański samolot to warto pamiętać że "dziubek" gwiazdy jest do góry na kadłubie, natomiast do przodu na skrzydłach. Poza tym wykonanie modelu jest naprawdę ekstra i bardzo mi sie podoba! Z zainteresowaniem czekam na kolejne Twoje modele, Thomas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Tomek na płacie jest ale nie tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas69 Napisano 30 Maja 2013 Autor Share Napisano 30 Maja 2013 Banny masz rację trudno przyjdzie poprawić ,jest to jednak do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas69 Napisano 31 Maja 2013 Autor Share Napisano 31 Maja 2013 piękny dron. Jak duży jest w porównaniu z myśliwcami z 2 WŚ? Wskali 1/72 ma roz.28cm , dłu 16 cm , wys 5,5 cm możesz sobie porównać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Bardzo fajny, tylko popraw gwiazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas69 Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2013 Przeprasza Panowie wykasowałem zdjęcia z biblioteki ,nie zdawałem sobie sprawy że w ten sposób znikną z Forum .Są już przywrócone do biblioteki ,tylko jak to zrobić żeby wróciły na forum na swoje miejsce ,czy to jest możliwe .Czy trzeba nowy post . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkady-72 Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Zaginione zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Gwiazda na lewej stronie kadłuba i na prawym skrzydle sa odwrotnie. Przy tak fajnej jakosci to jak strzał w stopę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
usa_loco Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Gwiazda na lewej stronie kadłuba i na prawym skrzydle sa odwrotnie. Przy tak fajnej jakosci to jak strzał w stopę. Trzeba czytać, nie tylko obrazki oglądać. Z gwiazdami na płatach przyznaje jest błąd po winne być odwrotnie ,sugerowałem się instrukcją dopiero po naklejeniu sprawdzałem z zdjęciami ,i dopiero zobaczyłem błąd .Ale było już po ptakach.Mam zamiar to poprawić szukam kalek takiego samego kroju ,może ktoś ma na zbyciu bardzo bym był wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas69 Napisano 8 Lipca 2013 Autor Share Napisano 8 Lipca 2013 Gwiazda na lewej stronie kadłuba i na prawym skrzydle sa odwrotnie. Przy tak fajnej jakosci to jak strzał w stopę. KRZYSZTOFEM KOLUMBEM to TY nie jesteś ,nic odkrywczego nie odkryłeś .Zapomniał jak wół cielęciem był ,troszkę pokory zanim coś się napisze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Zapewne Ty się pokora wykazałeś przy 20 postach i jednym modelu. Gratuluję Oby tak dalej Właśnie dzięki takim komentarzom nie jestem "Cielęciem" W sumie moge juz nic nie pisać, baw sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas69 Napisano 8 Lipca 2013 Autor Share Napisano 8 Lipca 2013 Nie wiedziałem ze ilość postów jest tu miarą wyższości , nie zarejestrowałem się tu po to żeby prowadzić z kimś prywatnych wojenek .Tylko w spół żyć w zgodzie z innymi na Forach , ale jak się nie widzi swojego czubka nosa to inna sprawa ,jak uraziłem to przepraszam .I nie pisz więcej będzie dobrze ,i przemyśl pewne sprawy zanim z kogoś się chcesz pośmiać ,bo to nie ten adres i nie ładnie.Sam nie jesteś bezbłędny , to na tyle amen . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabolek Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Ale jak widze kolega się z ciebie nie śmieje tylko stwierdza ,że troche szkoda ,że przykleiłeś gwiazdy źle w żartobliwy sposób . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeliusManu Napisano 18 Listopada 2013 Share Napisano 18 Listopada 2013 Jeśli temat kalek nadal aktualny to chętnie pomożemy. Możemy wydrukować dowolne kalki. W przypadku zainteresowania prosimy o wiadomość na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi