Rack Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Ja tylko podglądam, bo za bardzo się nie znam na technologii malowania, a Dunkelgelb będzie mi potrzebny do Stuga IV . Ogólnie model bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 31 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2013 Dzięki. Na fotkach widać lekkie niedomalowania :( Jak obracałem to nie widziałem, ale zdjęcie wszystko wyłapie. I tak będę usiłował go co nieco rozjaśnić to poprawię po nowym roku, ale to drobiazgi będą. Ciemniejsze plamy to jak w przypadku Tygrysa, preshading, który nie do końca wyszedł. Aero mi zaczął kleksy robić.. o dziwo jak wziąłem się za bazę to nagle się obudził i kleksów nie było Ekrany pomalowane osobno po czym założone ponownie - strzelił jeden uchwyt, a drugi się rozkleja lekko. Znów będą poprawki, ale nie mogłem sobie odmówić zrobienia fotek z ekranami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 31 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2013 Będę poprawiał niedomalowania.. ale to w nowym roku. Jest ich parę to troszkę jeszcze porozjaśniam. Kurka, dopiero fotki pokazują, tu aero nie sięgnąłem, czy tam ominąłem. A wydawało mi się, że jednak robiłem to dokładnie Tygryska też troszkę rozjaśnię i dopiero wówczas zajmę się kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Dawaj aktualizację, bo słyszałem, iż już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Witajcie. Dawaj Marcin, dawaj zdjęcia co poczyniłeś ? Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 5 Maja 2014 Autor Share Napisano 5 Maja 2014 (edytowane) Czwórka - robiona samodzielnie (preshading, cieniowanie, rozjaśnianie, kolor bazowy), natomiast kamuflaż robiłem z pomocą doświadczonego modelarza. created by picasa2html.com Edytowane 5 Maja 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 Podobuje mnie się ! Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 A i z tym doświadczonym to lekko przssadziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 A i z tym doświadczonym to lekko przssadziłeś Chyba jednak nie. Widać to po fachowo nałożonym kamuflażu. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Maja 2014 Share Napisano 6 Maja 2014 Nareszcie coś w temacie ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 6 Maja 2014 Share Napisano 6 Maja 2014 A i z tym doświadczonym to lekko przssadziłeś Chyba jednak nie. Widać to po fachowo nałożonym kamuflażu. Pozdrawiam Paweł sarkazm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 6 Maja 2014 Share Napisano 6 Maja 2014 A i z tym doświadczonym to lekko przssadziłeś Chyba jednak nie. Widać to po fachowo nałożonym kamuflażu. Pozdrawiam Paweł sarkazm? Nie, dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi